torstai 17. lokakuuta 2013

Tähdenlento

Päätettiin Markuksen kanssa lähteä käymään moikkaamassa äidin vanhempia Espooseen. Aikaisin oli lähdettävä liikkelle, sillä molemmilla meno loppupäivästä, Markus treeneihin ja minä töihin. Matkaan siis lähdettiin ajoissa, mutta koska kumpikin vähän epävarma matkareitistä, päädyttiin me tietysti eksymään... Onneks en ole perheen ainoa, "suuntavaistoton", nyt se tuli todistettua! Niin ja kunnon kävely lenkki saatiin, joten ihan kivaa tuo eksyminen itseasiassa oli (:.

"Missä me oikein ollaan?"

Perille päästiin kuitenkin ja tuli siinä vähän metsäretkeilyäkin. Siellä sitten vierähtikin parisen tuntia rupatellen ja tiestysi mommo oli laittanut taas pöydän notkumaan. Huhhu, pöydästä ei voinut lähteä ellei vatsa ollut aivan ratkeamispisteessä.

Kotiin tultiin ja kiireesti ruokaa molemmille, sillä lähtö Kisahallille alkoi lähestyä. Kaappi tyhjillään ja ei kauppaan kerennyt lähtemään, joten kaapissa oleva hunaja-kana pannulle ja täysjyväpastan jämät kattilaan. Hyvää siitä tulikin ja pian masut taas täysinä rahaa ansaitsemaan.


Näin eilen yöllä tähdenlennon ja jotenkin kaikki vain kirkastu päässä. Sain viimein ratkaistua jo kuukausia olleen ongelman, liittyen todella läheiseen ihmiseen. Nyt kaikki tuntuu vihdoin jotenkin selkeältä (:. Tykkään muutenkin katsella tähtiä ennen kuin menen nukkumaan, joten ehkä pitäisi hankkia sellaiset pimeässä laistavat tähdet kattoon. Voisi lisätä sen ostoslistaan...


Loppuun vielä "tämän hetken"- biisi. Kiitos vielä Amandalle, joka opetti miten nämä musahommat saa tälleen kivemmin (:.

2 kommenttia:

  1. Onpas herkullisen näköistä pastaa! namms <3


    ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!