maanantai 14. lokakuuta 2013

Audrey Hepburn piristää aina

Marjut oli saapunut takaisin Espanjasta Suomeen, joten päätettiin nähdä pitkästä aikaa. Marjutilla oli missiona löytää ylppärimekko, tosin siinä ei oikein onnistuttu. Miksi Suomessa on vain vanhojenmekko myymälöitä tai sitten vain tavallisia mekkoja, ei siltä väliltä tahdo löytää mitään?
Nälkä alkoi myös viedä verojaan, joten Santa Fe!! Meksikolaista ruokaa on tehnyt jo pitkään mieli, joten kieliulkona ruokaa tilaamaan.

Kana-Burrito. Nami, nam!!!

Masut täysinä ja parin komplikaation jälkeen saatiin lasku maksettua, suuntana H&M. Minulla missiona oli mustan neuleen löytäminen uusien Zarasta ostettujen armeijakuosisten farkkuje pariksi. Oltiin jo Gina Tricot käyty läpi, joten nyt oli H&M:n vuoro. Sieltä se neule sitten napsahti!

Neule: H&M/19,95e
Neule kuvassa vähän vinksin vonksin...

Olkapäissä oleva yksityiskohta

Ei mikään ihmeellinen neule, ihan perus, mutta silti tosi mukava ja sellainen "kiva". Niin, ja mustaa pitkää neuletta minulle ei tosiaan olekaan! Valkoisia neuleita kyllä löytyy, pitäisi varmaan vähän karsia vaatevarastoa ja mennä myymään... Ehkä joku päivä (:.

Päällä
Toppi: Cool Story Bro. (Lontoo)
Housut: Zara

Illalla päivän hyvä fiilis vähän lopahti, mutta eiköhän tämä tästä taas nousuun lähde. Eihän aina elämä voi olla vain yhtä hymyä. 
Aamiainen Tiffanylla onneksi piristi mukavasti, on kyll loistava elokuva! Kirjan olen lukenut, mutta elokuvaa en ollut ennen nähnyt ja nyt kyllä kaduttaa. Joten, jos et ole Aamiainen Tiffanylla-elokuvaa nähnyt, katso se mahdollisimman pian! Ette tiedä mistä olette jääneet paitsi...


4 kommenttia:

 1. Oi, rakastan audrey hepburnia ja etenkin aamiainen tiffanylla leffassa! Näitkö sen muka ekaa kertaa nyt ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näin! Harmittaa oikeasti, etten ole aikaisemmin tajunnut sitä katsoa ):

   Poista
 2. noi sun uudet housut on upeet mistä ne oikein on???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Zarasta on, pari postausta edellisessä näkyy paremmin kuvaa, jos kiinnostaa (:

   Poista

Kiitos kommentistasi!