torstai 10. lokakuuta 2013

Arjen katkaisuhoito

Keskiviikkona tuli sellainen katkaisu arkeen, kun isän kanssa lähdettiin suoraan koulun päätyttyä (koulupäivä oli ruhtinaalisesti pitkä, 12.30-14.10) ajamaan kohti Turkua. Vanhempien kummipojalla synttärit ja tietysti käytiin mummia moikkaamassa, en häntä ollut pitkään, pitkään aikaan nähnyt. Niin kiinni kuitenkin olen kaikissa valmennushommissa, ettei oikein pysty irtaantumaan. Olette varmaan huomanneet että varsinkin viikonloput on aikatiheästi buukattuja...

Pimeää ja sateista ajoa Turusta takaisin Helsinkiin

Juhlissa päällä:
Bleiseri: Zara
Peplumpitsitoppi: NewYorker (Viro)

Pelleilyää... Ja likainen peili, oli pakko pestä kun näin tämän kuvan ja siis minähän en oikein tunnetusti ole mikään himosiivooja

Mukava päivä oli, jotenkin kuitenkin olin todella väsynyt. Toisaalta tämä "huima" maiseman vaihto katkaisi jotenkin sopivasti arkea. Tuntui kuin olisi ollut pienellä lomalla, niin hassulta kuin ehkä kuulostaakin (:.

Tänään oli muuten aivan normaalipäivä, paitsi että ykkösillä oli kastepäivä. Kastepäivä on meidän koulussa vastaava kuin muissa kouluissa nasutus, meillä vain sitä ei saa viedä nöyryytysasteelle. No, miten sen nyt ottaa... Pakko kyllä nyt sanoa, kun neljännen kerran (hui kamala!) sitä oltiin katsomassa, niin oli tämä kyllä jotenkin kaikista "huonoin". Ei se paljaanpinnan näyttäminen ole itsessään hauskaa, täytyy silti osata tehdä joku juju siihen. Tuntui jotenkin, että se oli tämän vuoden teemana.. Pakko kyllä sanoa jotain positiivista, sillä tutorit oli kyllä hienosti panostanut omaan yhtenäisyyteen ja "rooliin" (:.

Päällä tänään:
Pipo: H&M
Toppi: H&M

Muistin myös tänään viimein käydä hakemassa koulun verkkarit ja ihanat kyllä ovat! Vaikka verkkareita ja vastaavia minulta löytyy aika paljon, niin aina on sellainen tunne, että ei ole housuja jotka laittaa päälle! Mutta ehkä se on sellainen asia, joka tulee aina välillä, se tunne kun "ei ole mitään päälle pantavaa". Housuja voi hyvin kuvailla sanalla Peak, Peakin housujen tyyliset on. Tosi pehmeät sisältä ja paksut, eipähän tule kylmä kun ilmat alkaa viilentyä.


Huomenna olisi suunnitelmissa päästä Hulluille Päiville, sinne en ole vielä ehtinyt menemään ja huomenna ainoa tilaisuus mennä katsastamaan mitä sieltä löytyy. Ei siitä kuvastosta kyllä oikein mikään erityinen pistänyt silmään, mutta kyllä Hulluilla Päivillä käyminen kuuluu niin syksyyn kuin kevääseen.

2 kommenttia:

 1. sun hiukset on niin täydelliset! en tiiä oonko ainoa mutta jotenki tuntuu et oot nyt alkanu enemmän "vapautumaan" tai just tollasia hassuttelu kuvia sulta on alkanu tulemaan enemmän :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon, en nyt tiedä että täydelliset mutta kelpaa minulle :D
   Ja mitä tohon "vapautumiseen" tulee niin totta puhut (:

   Poista

Kiitos kommentistasi!