tiistai 1. lokakuuta 2013

Vapaapäivä

Nyt tässä kun on vapaapäiviä niin pieni kurkkaus tähän päivään. Mitään sellaista super ihmeellistä ei tapahtunut paitsi... PITKÄ MATIKKA LÄHTI M:NÄ!! En voi uskoa, olen koko päivän ollut niin iloinen ja jotenkin shokissa tästä :D. Eihän se varmaa ole että M sieltä tulee, mutta ainakin lähti sinä.Aamu alkoi treenaamisella, vedin tollaisen koti treenin, 15 minuuttia siinä meni, joten ei mikään superhyper treenaus siis. Treenauksen jälkeen perus aamutoimet ja sitten suuntana koulu, josta kävin siis matikan lähdöt katsomassa.

Marjutin tapasinkin sitten puolikahden aikaan Jameralla ja käytiin vähän hoitamassa bisneksiä. Siitä matka jatkui kohti keskustaa, H&M, Zara ja muut shoppailu paikat.

Päällä:
Pipo: H&M
Huivi: Zara
Takki: Zara
Toppi: Cool Story Bro. (Lontoo)
Housut: BikBok
Kengät: Converse (Lontoo)
Kangaskassi: Monki

Pipon ostin H&M:stä ja heti pääsi päätä koristamaan (:. Pitkään olen pipoa halunnut, sopii päätä lämmittämään sopivasti tähän säähän. Vaikka en pipo ihminen todellakaan ole, kovimmat pakkaset kuljen ilman pipoa, pipo himo on iskenyt minuun ja päätä nyt pipo koristaa.

Molemmat oli jotenkin tosi väsyneitä, ei oikein jaksanut kaupoissa kauan kierrellä, niinpä kahvittelu hetki oli paikallaan. Koska en ollut pitkään, pitkään, pitkään aikaan ollut Karl Fazer Cafeessa, päätettiin mennä sinne. Mietittiin suolaista vai makeaa? Makeaa. Molemmat otti kakut, minä sacher ja Marjut kinuski. Nam, oli aivan loistavaa, mutta huomasin kyllä, että kun ei tuota makeaa ole vähään aikaan kroppaan tunkenut, oli se hieman haasteellista saada koko pala syötyä. Huvittavaa, silllä sacher-kakku on varmasti lempikakkuni, tosin äidin tekemänä (:.

Kermavaahtoa kaverina (:


Siellä istuttuaan, oli nokka kohti kotia. Kotona pikainen tankkaus ja matka jatkuu pian kohti Liikuntamyllyä, eli TÖIHIN! Rahaa, rahaa... Tulee kyllä tarpeeseen, kun matkaa ja muuta on tiedossa, joten en valita.

Jameralta kolme vihkoa, englannin kirjoja ja äikän kirja
Uusi pipo harmaana H&M: 4,95e/4,90e en oikein muista...

Loppuun vielä loistava motivointi kuva, joka kuvaa loistavasti asenne muutosta, joka minussa on nyt viime kuukausina tapahtunut. Blogin kautta sitä ei varmaan ole huomannut mutta vaikeaa on välillä ollut... Uusi asenne kuitenkin on pelastanut ja olo on loistava (:. Tästä kiitos kuuluu uskonnon-kirjojen lukemiselle, kyllä siitä YO-lukemisesta on näköjään elämänkin kannalta hyötyä...


P.S Super ihanaa syntymäpäivää ihanalle Riikalle, vihdoin meidän junnu on aikuinen! Onnea ja juhlia odotellessa ;)

Huomatkaa minun hiukset, kasvaneet tosi paljon tästä kuvasta, joka on otettu melkein tasan vuosi sitten!! Ne todellakin on kasvaneet...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!