lauantai 19. lokakuuta 2013

Suuri Puhallus

Eilen en kotona paljon ollutkaan, joten siksi en koneellekaan ehtinyt tänne päivittelemään. Paljon siis mahtunut päivään, kuvia ei niinkään...

Aamulla lähdin tuonne sateeseen rohkeana, sillä kotiin oli tullut ilmoitus: minulle oli tullut postiin paketti. Osasinkin jo aavistella paketin tulevan lähiaikoina, kuitenkin paketin sisällöstä oma postaus tulossa (:.


Kotiin vein paketin, tein nopeasti ruoan ja sitten olikin lähtö kohti keskustaa. Pitkästä, pitkästä, pitkästä aikaa nähtiin Janinan kanssa. Janinalla valmistautuminen PM-kisoihin ja minulla työt menee aivan ristiin, joten vaikea löytää aikaa joka sopisi molemmille. Nyt kuitenkin sellainen löytyi! Huonon sään takia päätetiin suunnata Sokoksen Coffee Houseen vähän vaihtamaan kuulumisia.

Ei osattu valita, niin otettiin kaksi kakkupalaa puoliksi. Mansikka ja tiramisu. Suun kostukkeeksi Jäälatte. Hyvää oli ja onneksi otettiin noi molemmat!

Kuitenkin velvollisuudet kutsui ja Kisahallille kävi tie. Siellä tuli taas tovi töitä tehden vietettyä, kunnes matka jatkui taas, nyt ohjelmassa oli elokuva! Siitä lähtien kun näin kyseisen elokuvan trailerin ensimmäistä kertaa, olen halunnut sen mennä katsomaan. Kuitenkin onni ei ole ollut suopea, sillä minusta tuntui, että jokainen sen oli jo nähnyt! Onneksi Marjut oli kokenut saman vääryyden, joten yhdessä mentiin katsomaan Now You See Me- elokuva. L-O-I-S-T-A-V-A! Nyt on tullu jo DVD:lle tuo, joten kannattaa kyllä ostaa, itse ainakin aion.


Rakastuttiin molemmat tota Jackia näyttelevään Dave Francon. Ah, aivan ihana! Se hymy vain sulatti sydämen, mutta ei kuumis Franco ole ainoa syy miksi elokuva on must nähdä. Juoni on rakennettu arvaamattomaksi ja ainakin me Marjutin kanssa yritettiin pysyä mukana ja elokuva vie todellakin mukaansa.

Woody tietää miten toimia!

Marjutilla junat meni huonosti, joten päädyttiin Aseman Wurstille teelle. Kello tosiaan oli sitä puoltayötä, ei ehkä se ihanteellisin aika teehetkeen, mutta toisaalta ihan hauskaahan se oli (:.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!