perjantai 25. lokakuuta 2013

Eksoottisena matkakohteena Tampere

Eipäs tässä mitään ihmeempiä ole tänään sattunut, mutta ajattelin nyt tulla tänne kirjoittelemaan, sillä viikonloppuna en koneelle 99% todennäköisyydellä ehdi. Miksikö?

Huomenna aamulla suuntaan töihin, jossa vierähtääkin taas se tovi, jos tarkkoja ollaan niin kuusi ja puolituntia. Sieltä kumminkin suuntaan suoraan Ilonalle, jolla on synttärit! Ihanaa kun ihmiset jaksaa järjestellä vielä synttäreitä, itse tykkään niistä enemmän kuin jostain "hei, lähdetäänkö baarin?". Ilonaa juhlistamaan siis huomenna, 19 vuotta hänellekin tuli tuossa maanantaina saldoksi.

Kuva otettu kesällä!
Vasemmalta oikealle:
Inksu, Krista, Aino, Riikka, Nelli ja Ilona

Kuva favim

Sunnuntaina sitten istutaankin junassa matkalla niinkin eksoottiseen paikkaan, kuin Tampere! Siellä siis meneekin koko sunnuntai päivä kilpailuissa, joten en silloinkaan 99% todennäköisyydellä koneelle ehdi postailemaan (:.

Vapaa
Volttirata
Trampetti
Kuvat itseotettuja omasta joukkueesta, vielä kun kilpailin (:.

Tällaista siis tulevana viikonloppuna, aika voimistelutäytteistä, mutta yhdet juhlat sinnekin väliin mahtuu. Katsotaan kuinka kuolleena maanantaina ollaan, nyt kuitenkin ilta toimiin ja nukkumaan, jotta jaksaa sitten viikonloppuna "temmeltää".

P.S Muistakaa liittyä rohkeasti julkiseksi lukijaksi (: !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!