sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Aivot jäätyy sai uuden merkityksen

No ei tuo perjantai-ilta mennyt nyt ihan niin kuin strömsössä... Kone ei suostunut sitä Mamma Mia-DVD:tä millään näyttämään, joten oli keksittävä jotain muuta. Pidemmän aikaan miettinyt tuota Netflixiä ja nyt sitten sen päätin hankkia. Ongelmia ei tullut, mikä oli yllätys, minä kun tunnetusti en oikein tällaisissa asioissa loista :D.
Siinä se menikin sitten se perjantai-ilta ja itseasiassa yökin. Löysin sieltä nimittäin Awkward-sarjan, katselin sitä aina MTV:ltä kun asuttiin vielä Ruoholahdessa kerrostalossa ja MTV meillä näkyi. Nykyään sitä ei täällä näy, joten ei ihme, että kahmaisin koko ensimmäisen tuottarin aivan putkeen.

Awkwardin päähenkilö Jenna on kyllä selkeesti minun idolini

Lauantaina päivä kuluikin töissä ja edellisen yön Awkward-ahminta oli aika kostautuva, meinasin nukahtaa aina kun vähänkin istumankaltaiseen asentoon pääsin. Bussissakin paniikki herääminen kotiin tullessa, meinasin ajaa ohi pysäkin. Hehe...
Kotiin päästyä suuntasin suihkuun. Miksi tämän kerron? No koska meiltä loppui kesken lämminvesi! Oli aivan kamalaa! Voin kuvailla sitä tunnetta kun hiuksia yritin pestä, että aivan kuin joku olisi tunkenut pääni pakkaseen. "Aivot jäätyy"- sanonta sai minulle ainakin täysin uuden merkityksen.

"Opiskelu" ruokailua

Illalla siis näin vanhoja joukkuelaisia. Tavattiin steissillä Riikan, Ilonan, Iidan ja Jennan kanssa, suunnitelmana suunnata Iguanaan. Oli niin ihanaa nähdä tolleen porukalla pitkästä aikaa, vaihdella kuulumisia ja pitää hauskaa. Myöhemmin Aino liittyi töistä päästyä mukaan, joten häntäkin pääsin pitkästä aikaa näkemään (:. Sieltä sitten kuudestaan suunnatiin LeBonkiin, mutta väsymys alkoi kuitenkin painamaan liikaa, joten kotiin tie kävi pikkuhiljaa..

Minä ja ihana Riikka!

Huomenna starttaakin syysloma ja ohjelmaa on jo tiedossa. Syysloma on kyllä loistoloma, silloin ehtii nähdä kavereita enemmän, kun tuntuu että mitä vanhemmiksi mennään sitä vähemmän löytää aikaa tuollaiseen ja varsinkaan yhteistä aikaa... Nyt kuitenkin tiedossa jo kaikkea kivaa, joten viikkoon lähdetään hymy suin (:. Kerrankin maanantai on kiva päivä :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!