keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Mä ja pesukarhut

Aamu lähti vähän lennokkaasti liikkelle, kun nukuin pommiin ja oli vartissa saatava itsensä bussiin. Vaikka yleensä kiireessä tuntuu ettei mikään luista, avaimia ei löydy ja lukko temppuilee, kuitenkin tänään kaikki sujui jouhevasti ja ajoissa oltiin paikalla. Oltiin Ainon ja Riikan kanssa sovittu tapaavamme 9.00 steissillä josta suunnattaisiin Fazerille aamupalalle. Pakko väliin sanoa, että aamulla ulkona oli niin kylmä!

Maksoi vain 11,90e ja tuolta sai vaikka mitä, kakkua oli jopa tarjolla!

Jäätiin kaupungille kauppoja kiertelemään, poikettiin vähän pidemmälläkin Punanaamiossa. Aino matkalla Espanjan lämpöön joten käytiin hakemassa ideoita Halloweenia varten, jota nähtävästi Espanjassa vietetään paremmin kuin täällä... Go Suomi!
Siinä matkan varrella, vähän hassuteltiin ja Aino totesi, että Suomessa tosiaankin on jääkarhuja. Hieman söpömmän puoleisesta jääkarhusta oli onneksi kyse ;)

Eksyttiin Zara:n vauvanvaate osastolle

Jääkarhu, hehee...

Taaskaan tyhjin käsin ei kaupasta tultu, mutta kerrankin löysin jotain alesta! Tuntuu, etten ikinä löydä mitään sieltä ja sitten joku kaveri saapuu seuraavana päivänä (Inksu), kertoen, että löysi sen alesta. Nyt kuitenkin onnisti, oikein tuplasti.

Ohut neule: Gina Tricot 19,95e/50%
Hopea koru: 19,95e/50%

Reunoissa tuollaiset nahkaiset yksityiskohdat


Tuota korua olin katsonut jo aiemmin, nyt se onnekseni oli alessa. Samoin tuollaista ohutta, isohkoa/löysää neuletta olen etsinyt, sekin näytti löytyvän aika vaivatta (:. Niinhän se menee, että kun jotain etsii, sitä ei löydä, mutta kun sitä ei etsi, sen löytää. Syvällistä...

Loppu päivä meneekin sitten siivoten ja saatiin onneksi tänään lämminvesi! Jee, voitto kotiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!