perjantai 11. lokakuuta 2013

Army

Jeee! Tässä muutama päivä sitten kerroin, kuinka armeijakuosiset housut on himottanut, TÄSSÄ postauksessa siitä kerroin. Tänään olin siis Hulluille Päiville suuntaamassa Mimosan ja Aksun kanssa sekä Krista liittyi seuraan keppiensä kanssa hieman myöhemmin. No, Aksun kanssa Mimosaa odotellessa päätettiin piipahtaa Zarassa. En voinut uskoa silmiäni! Siellä oli housut ja oikein syöksähdin siihen niitä katsomaan tarkemmin. Oikean koon löydyttyä ei muuta kuin sovittamaan ja ne istui tosi hyvin. Varmaan helpoin housuostos ikinä! Minun on siis tosiaan housuja vaikea ostaa, mutta tässä "shoppailussa" meni varmaan vain joku 5minuuttia.

Housut: Zara 39,95e
Ripsiseerumi: Hullut Päivät 85,00e
Meikkisienet: Hullut Päivät 3,50e


Eli Hulluilta Päiviltä mukaan tarttu ripsiseerumi, jotka itseasiassa sinne lähdinkin hakemaan. Sen verran halvempi hinta oli, että kannatti kyllä ostaa varastoon, vaikka minulla vielä ensimmäisestä putilosta on vielä hyvin jäljellä (:. Myös meikkisienet siinä jonottaessa mukaan tarttui, tuollaisia olen jo etsiskellyt, kun vanhat alkaa olla jo aikansa eläneitä.

Omatekeleinen pesto-mascarbone-pasta. Aika opiskelija meininkiä tuon ruoan suhteen... Hehe

Nyt vain kotona oleilua, ihanaa istua vain paikallaan ja olla. Loma tulee siis todellakin tarpeeseen, ehkä ehdin jotain super kivaakin tehdä silloin. Ei sitä tiedä mitä keksitään... Huomenna olisi suunnitelmissa mennä ulos vanhojen joukkuelaisten kanssa pitkästä aikaan, LeBonkiin suunnataan porukalla.


Mamma Mia! -leffan ajattelin tässä kyllä pitkästä aikaa katsoa. Ihan loistoleffa, jota en pitkään aikaan ole katsonut. Fiilikset kattoon!

2 kommenttia:

  1. Oi, mäkin oon haaveillut armeijapökistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siis niin täydelliset, just sellaiset kun halusin (:

      Poista

Kiitos kommentistasi!