keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Northbrook

Ajattelin nyt tulla tänne vähän paremmin esittelemään nuo äitini vanhat kengät, jotka muuton yhteydessä löytyi. Okei, ollaan jo kaksi vuotta täällä asuttu, mutta jostain nuo kengät kuitenkin putkahtivat. Äiti oli niitä jo pois heittämässä, mutta onneksi ehdin pelastamaan ne.
Kengistä on tullu sellaiset luotto kengät, tosi mukavat ja pehmeät jalassa, johtuen varmaan siitä, että vanhat ja käytetyt ovat. Kuitenkin sopivat jalkaani, vaikka ehkä koon voisivat pienemmänt olla. Onneksi hyvin pystyy kiristämään, jotta kengät jalassa pysyy (:.

Käytetyt todellakin ovatTuo Northbrook merkki on minulle aivan tuntematon, joten jos jollain siitä on jotain haisua/tuttu/jotain muuta, niin saa laittaa selkeyttä kommentteihin (:. Sen tiedän, että Yhdysvalloissa on tuollainen paikka kuin Northbrook, sijaitsee Illianosissa.

Tänään oli siis nuo kengät jalassa ja muuten asu oli aika erilainen mitä koulussa minulla päällä on ollut. Kavereilta (Mimmulta) sainkin kommenttia tuosta asusta, itsekin tykkäsin, oli sellainen rento-olo.

Päällä:
Neule: H&M
Hame: Vila
Sukkahousut: Gina Tricot


Tällaista siis tänään, enemmänkin noita kenkuleita halusin esitellä paremmin, kun ovat vähän tuollaiset specialit. Onneksi kävi munkki ja äidillä suht saman kokoinen jalka kuin minulla. Muuten olisi mennyt rahaa uusien kenkien ostoon. Nyt rahaa siis säästyi (:

4 kommenttia:

 1. kivan näköiset kengät :)
  roosaran.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Mukavanoloinen blogi sulla! Taidanpa jäädä seurailemaan :)
  Mun blogissa nyt paljon matkakuvia Ranskasta, joten käy kurkkaamassa!

  Terkuin: www.hennanblogii.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon (: Uu jee, matkakuvia! Käyn kurkkaamassa (:

   Poista

Kiitos kommentistasi!