maanantai 21. lokakuuta 2013

OnePiece kausi avattu!

Ensimmäinen koulupäivä loman jälkeen... Aamulla ei todellakaan tehnyt mieli herätä, ulkona kylmä ja halusin vain käpertyä takaisin peittoon. Sitten kuitenkin muistin, että hitto, oltiin Ruusan kanssa sovittu, että mennään aamupalalle! Nopeasti vaatteet päälle, naama kuntoon ja juoksu bussiin.

Aamupalat on parhaita, niin hyvää ja kaikkea saa niin paljon kuin vain jaksaa syödä. Ainoa miinus tälläkertaa oli se, ettei pannukakkuja ollut... odotin niitä niin paljon! No, hyvin selvittiin kuitenkin ja ehkä ihan hyvä niin, säilyipä ruoka terveellisenä (melkein).


Kylmyys on ajanut kuitenkin yhteen asiaan... OnePiece kausi on nyt virallisesti avattu! Vaikka kesävaatteet on enemmän se minun juttuni, niin talvessa on ainakin se hyvä puoli, että saan pukea OnePiecen päälle ja oleilla sillä. Kyllä se minulla kesälläkin päällä on ollut, mutta lämpöä on yleensä sen verran, jopa täällä Suomessa, että turhaa se päällä on. Nyt kuitenkin päälle laitoin ja lämmintä on (:.

Hullunkiilto silmissä!
Päällä:
Kokovartalo haalari: OnePiece
Valkoinen toppi: Zara

Pukeutumisen innoittamana eksyin OnePiecen sivuille ja sieltä löysin muutaman asian, jotka olisi mukava saada vaatevahvistuksena. Tanskaan mennään ja siellä liike pitäisi olla, joten jos nyt sinne Iidan kanssa päästäisiin. Viimeksi piti siellä käydä, mutta jotenkin unohtui, en ymmärrä miten?! Unohtuipa kuitenkin ja uusi yritys tulossa, peukut pystyyn että nyt löydetään kauppa.

Vasemmalta oikealle:

Harmaan puoleista siis löytyi tuolta OnePiecen sivuilta. Yksikään sellainen jumpin ei nyt oikein osunut silmään, vaikka kivoja siellä onkin (:. Mikään ei kuitenkaan "sulattanut sydäntäni", joten vähän erilaisempaa OnePiece tarjontaa toivoisin kaapin täytteeksi. Katsotaa, ehkä siellä Tanskassa tällä kertaa onnistaa...

2 kommenttia:

  1. kiinnostais tietää mitä kaikkea sun laukku sisältää joten postausta siitä kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että kiinnostusta löytyy, sillä olin ajatellut muutenkin tehdä kyseisen postauksen (:.

      Poista

Kiitos kommentistasi!