tiistai 7. kesäkuuta 2016

Bonusway - 10e liittymistarjous

Kiireiden keskellä olin saanut yhteydenoton Bonuswaysta, jossa tarjottiin heidän kanssaan yhteistyötä. Itse olen sivustoa käyttänyt lukuisia kertoja, joten voin ihan rehellisesti sitä kaikille suositella. Niin ja niitä omia kokemuksia tänne kertoa, sekä tietenkin vastailla kysymyksiin parhaan kykyni mukaan. Mutta mikä se Bonusway oikein on? No, vanhalta nimeltään Ostohyvitys, joka on siis ilmainen palvelu, joka antaa rahaa tarkaisin verkko-ostoksista. Ja tästä on siis hyödytty ihan mukavasti. Ainakin omat lemppari kaupat, kuten Nelly, Hotels.com, Zalando ja Ellos tuolta löytyvät, mutta siis kauppoja on tosiaan lukuisia. Varmasti siis löytyy se oma lempparikauppakin sieltä. Joten kun sitä ostosta ollaan tekemässä, Bonuswayn kautta sisälle ja bum, bonukset kehiin!



Liittyminen on tosiaan ilmaista ja liittymistarjouksena teille lukijoille saatte 10e lisäbonusta klikkaamalla TÄSTÄ tai sitten tuolla ylhäällä sekä vieressä olevaa linkkiä. Ihan mukava lähtöstartti shoppailuun!

Nyt menee rankan työpäivän jälkeen läppäri kiinni, nuudelien haku kaupasta ja New Girl pyörimään. Nauttimista siitä, että voi vain makoilla sohvalla ja vain olla. Ehkä vähän käydä netissä kuolaamassa vaatteita... Ehkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!