torstai 30. kesäkuuta 2016

Fresh vai rento?

all whitestripe-pants


Pitkästä aikaa ei olekaan tullut postailtua kollaaseja tänne. Ihan sellainen mahti syy on ollut aika, sillä näiden tekemiseen menee aikaa. Ainakin itsellä, kun on se tietty kuva pään sisällä ja sitten haluaa että se on juuri sellainen. Ei melkein, vaan juuri. Usein myös haluan tehdä kollaaseista sellaisia, että minulta jo ne vaatteet löytyy. Näin kuitenkaan harvoin on, sillä monet vaatteet ovat sen verran vanhoja, ettei niitä netistä enää löydä. Osa on myös sellaisia merkkejä ettei niitä ole sieltä koskaan löytänyt.

Vaikka olenkin vannoutunut mustan käyttäjä, on  valkoinen aina sellainen hyvä vastapaino. Varsinkin kesällä vaaleampi pukeutuminen on fresh ja vielä kun on saanut sellaisen kivan rusketuksen ihoon. Toimii ainakin minun silmääni täydellisesti. Siihen vielä lisätään tummat huulet. Ja no itse vielä laittaisin mustat kynnet, ne kun melkein alkavat olemaan se minun tavaramerkkini.

Mitä tulee sitten tuohon toiseen asukokonaisuuteen, niin se onkin paljon enemmän sitä minun tyyliäni. Ei sillä etteikö tuo ensimmäinen olisi, mutta tämä toinen on sellainen "ei yllättävä" vaihtoehto. Tästä kollaasista kaikki taitaapi itseasiassa minun kaapistani löytyä, tosin kuten tossa aikaisemmin jo mainitsin, niin hieman erilaisina. Kokonaisuus kuitenkin sama. Joten kun viikonloppuna odottelee kaverin synttärit, niin saapi nähdä että mitä sinne oikein päälle pistettään. Fresh vai rento, se onkin sitten se kysymys...

Kumpi asu teidän silmään nappaa paremmin?

4 kommenttia:

 1. Mun silmää miellytin enemmän tuo toinen! Tosi kiva blogi sulla, ulkoasu simppeli, mutta kaunis. Sulla on hyvä kirjoitustyyli! :>

  http://adaemmimaaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni, kiva kuulla! Ja kiitos paljon, itsekin pidän tällaisesta simppelistä ulkoasusta niin pääsee no postaukset enemmän esille. Äh, kiitos kiitos (:

   Poista
 2. Aivan ihana blogi, liityin lukijaksi :) Ite rakastuin tohon ensimmäiseen asuun, vaikka kummatkin tosi hyvännäkösiä!

  https://emmannika.wordpress.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihana kuulla (:. Ja kyllä, tuo ensimmäinen asu nappaa kanssa, varsinkin näin kesällä ja ruskettuneena!

   Poista

Kiitos kommentistasi!