perjantai 8. heinäkuuta 2016

Mauri 21v. (ja tissikakku)

8.7.2016b 8.7.2016 Blogi1-005 8.7.2016a

Päivät olleet tässä viimeisen melkein viikon verran aivan sekaisin. Menossa ollaan oltu koko ajan, hyvä kun kotona on ehtinyt edes nukkumassa käydä. Nytkin nautin vain siitä kun voin maata sohvalla jokin todella tyhmä hömppä leffa pyörimässä. Mutta kaikesta menosta enemmän sitten tulee myöhemmin, nyt pistetään katse kohti lauantaita, jolloin juhlittiin Maurin synttäreitä.

Päivä lähti aika mukavasti liikkelle. Aamulla aurinko vielä paistoi taivaalta ja lämmintä oli. Jätti laukku mukana, sillä suoraan oli lähtö kohti Ruotsia. Sitä siinä sai kantaa kun lähdettiin tyttöjen kanssa aamupala-brunssille. Ah, oli kyllä oikein juuri sitä mitä tarvitsin. Sellaista pientä irtiottoa arkeen. Huolettomuutta. Tosin siitä saatiinkin pinkaista kakun tekoon. Ja hei, tuli muuten aikas hieno kakku, vaikka itse sanonkin. Ainakin niillä välineillä. Ja oli ainakin synttärisankari onnessaan, eikö se olekin se pääasia?

Oli kyllä ihan huippukesä ilta. Vaikka siinä alkoikin satamaan, niin se ei estänyt tanssimista ulkona. Uimassakin tuli käytyä ja kyllä sitä jalkapalloakin katsottiin. Tosin itse keskityin enemmän siihen tanssimiseen. Ja vaikka lähtö sitten Ruotsiin olikin suoraan baarista, niin ei kyllä kaduttanut. Niin hauskaa oli ja naurua kyllä riitti. Varsinkin seuraavana päivänä kun tuli kuvia selattua... Todiste siitä että kyllä alkoholia oli ihan hyvin tullut nautittua. Myös aika kummallisia tarinoita tuona iltana tapahtui, mutta se ehkä vain todistaa väittämän siitä, että klo 00.00 jälkeen ei tapahdu enää mitään hyvää. Tai no hyvää ja hyvää, paremmin ehkä sanoisin että 00.00 jälkeen alkaa tapahtua kummallisuuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!