torstai 28. heinäkuuta 2016

Batman shirt

28.7.2016

// Batman-paita: San Marino (DIY) // Farkku-shortsit: Gina Tricot (DIY) // Toppi: BikBok // Bralette: BikBok //

28.7.2016a 28.7.2016b

Kesällä ollaan pidetty lompakko visusti kiinni, tai no ainakin mitä shoppailuun tulee. Vain sellaisia "tareellisia" asioita on tullut osteltua, kuten vaikka kuvasta puuttuvat Adidaksen-läpyttimet. Ovat muuten ihan hintansa värtti, sen sanon. Mutta jep, kuten huomaa pari itse tuunattuakin täältä löytyy. Nyt on varsinkin viimeaikoina tullut osteltua sellaisia isompia T-paitoja, jotka olen sitten leikellyt sopiviksi. Kannattaa kokeilla, ainakin omiksi lempipaidoiksi ovat juuri nuo itse tuunatut muodostuneet. Hahaa, hyvää suomenkieltä...

San Marinosta tarttui matkaan tuollainen perus Batman-paita. Sen sitten pistin leikaten ja nyt onkin tuollainen crop-versio. Vielä harkitsen hihojen lyhentämistä, mutta koska minulta löytyy näitä paitoja vain yksin, on jokainen leikkaus tehtävä harkiten. Aina saa pois, mutta ei kyllä takaisin saa.

Noniin, eli farkkushortseja onkin tämä kevät ja kesä metsästelty. Ainahan niitä on tarjolla vaikka kuinka paljon, mutta ehei ei ole yhdetkään tulleet mukaan. Aina on ollut jokin vika. Johtunee sitten varmaan epäsopusuhtaisuudesta vyötärön ja takapuolen välillä. Ainainen housuongelma... Joten riskillä piti lähteä, Gina Tricotin alerekistä löytyi 10e farkut, jotka sitten leikkelin. Vähän on tuunaus kesken, sillä en ole vielä varma onko valmista. Tässäkin kuitenkin se maltti, sillä tehtyä ei saa tekemättömäksi. Pienoinen kuumotus oli leikkaamisen kanssa, mutta onneksi nyt pituus on sellainen "hyväksyttävä".

Matka lähestyy kovasti ja viimekertaisesta pakkaamisesta oppineena, tarvitsen muitakin paitoja kuin mustia. Noh, ei ihan tämä ole koko totuus, nimittäin tätä kyseistä toppia olin kyllä käynyt aikasemminkin hypistelemässä BikBokissa. Kerrankin siis kävi tuuri, kun alelaarista tämän itselleni nappasin. Siihen kaveriksi yhdet braletit (miten lie taipuukaan) lisää, niin voilà!

Siinä vähän muutamia juttuja joita nyt ennen matkaa oli ihan pakko saada. Vielä on listalla kuitenkin pari asiaa. Niitä sitten onkin tässä enää muutama päivä aikaa metsästellä. Nyt menen kuitenkin nauttimaan tuota säästä, nauttikaa tekin!

2 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia ja tuunauksia! :) Tuo valkoinen toppi on ihana ♥

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!