torstai 14. heinäkuuta 2016

Kolme viikkoa, kolmessa maassa

11.7.2016

Kuka voi uskoa, että kesä on näin nopeasti sujahtanut jo puoleenväliin heinäkuuta? Ainakin itse olen vähän hämilläni päivämääristä ja aika menee ihan siivillä. Tännekään en ole ehtinyt yksinkertaisesti edes tulla kertomaan kesäsuunnitelmista, niistä sellaisista isoista. Osa onkin jo ehtinyt mennä, mutta ei huolta, kaikesta tulee kyllä tänne sitten loppujen lopuksi kirjoiteltua. Esimerkiksi tuolla odottaa kovasti heinäkuun alussa olevan Ruotsin reissun kuvat. Sen postauksen yritän tässä vielä tehdä ennen kuin istutaan lentokoneessa. Jep, tässä tämä tuleekin, nimittäin minun kesäsuunnitelmien postaus. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikö?

C E S E N A T I C O ~ I T A L Y
16.7.-23.3
Tätä reissua on odoteltu ihan alkuvuodesta lähtien, kun saatiin kuulla että meidät oli valittu tuolle leirille. Kyseessä on siis "työmatka", mutta kyllä minä tavallaan sen lomamatkana otan. Leireilyä lämmössä tyttöjen kanssa, kelpaa. Matkaan lähdetään tosiaan lauantaina ja viikko siellä lämmössä vierähtää. Monta vuotta takaperin ollaan Inkan kanssa itse kyseisellä leirillä oltu ja edelleenkin muistellaan tuota matkaa lämmöllä. Varmasti mutkia tulee matkaan, mutta niinhän niitä aina tulee. Tästä voikin hyvin päätellä, että blogiin tulee sellainen mukava tauko (jälleen), joten jos haluaa matkassa pysyä mukana, niin snapchatin kautta pääsee seurailemaan. Sitä kuitenkin päivittelen päivittäin, joskus enemmän joskus vähemmän. Snapchatista, kuten jokaisesta somesta minut löytääkin nimellä pamikyltsi.

R H O D E S ~ G R E E C E
1.8.-9.8.
Jep, eli tosiaan viikko ehditään Suomessa olla, kun sitten taas istuskellaankin koneessa, tälläkertaa kohteena varmasti monille paljon tutumpi paikka. Yhteensä 11 meitä lähtee matkaan ja paikanpäällä odotteleekin oikein kaunis huvila/kämppä, miksi sitä nyt itse haluaakin kutsua. Kavereiden kanssa matkaan lähdetään ja kyllä tässä on monta kertaa jo meinannut usko loppua. Loppujen lopuksi kaikki kuitenkin hyvin ja pian ollaan tälläkin matkalla jo. Siellä sitten ehditäänkin se oikein kokonaiset 7päivää vietellä ennen kuin koulukin alkaa. Eli toisin sanoen tässä on loppukesä oikein mukavasti buukattuna. 

Näiden lisäksi olisi ainakin kirppikselle mentävä myymään, syksyksi yhden matkan suunnittelua ja huhhu vaikka ja mitä. Perjantaina eli heti huomenna onkin vuorossa Kämppäkierros, eli ideana käydä kaikkien kotona, joissa jokainen tarjoaa drinkin tai shotin. Onneksi elokuu on Suomessa vielä oikein hyvä kesälomakuukasi, joten eiköhän tässä vielä ehdi vaikka ja mitä. Nyt kuitenkin hyvä pistää kone kiinni ja alkaa harkitsemaan josko sitä alkaisi vaikka pakkaamaan. Luultavasti kuitenkin jätän sen suosiolla huomiselle, vaikka huomenna sitten varmasti kaduttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!