keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Henna tattoo

13.7.2016 13.7.2016a 13.7.2016b
Instagram: @siirihenriikka

Kuvat kertovat kyllä paljon, vaikka niitä ei monta olekaan. Itse olen aivan näihin rakastunut ja varmasti menen jatkossa ottamaan lisää, sillä kesäähän on tässä vielä oikein hyvin jäljellä. Joten tässä onkin varmaan hyvä myöntää ne kaikki Pinterest ja Instagram kyyläilytunnit, jotka on käytetty hennatatuointien katsomiseen. Ja kyllä olen itse niitä kovasti ulkomailla varsinkin arastellut. Ulkomailla kun ei tiedä onko henna-aine aitoa vaiko sitä "vaarallista" feikkiä. Ei sillä etteikö tätä ongelmaa olisi täällä kotimaassa, varmasti nimittäin on. Jah noh, jos jotain saan päähän niin yleensä sen myös toteutan.

Viime vuonna siirtokuvatatuoinnit oli se juttu, kuten myös minulle, sillä niitähän näkyi iholla pitkälle syksyyn. Tänä vuonna selkeästi hennat ovat puolestaan tehneet paluun ja niitä on monien julkkistenkin yllä nähty. Itseäkin kovasti houkuttaisi jalkaan ottaa myös, mutta taidan kyllä toistaiseksi tyytyä näihin käsiin. Ja nimen omaan vain yhteen käteen, vasemmassa kun tatuoinnit loistavat.

Tosiaan tämän luomuksen teki aivan ihana Siiri, jonka kanssa käytiin samalla yläasteella, eri vuosiluokilla kylläkin. Tuntui jopa hassulta näin monen vuoden päästä edes ottaa yhteyttä ja kysäistä näistä hennoista, mutta siinä sitten kun pääsi paikalle niin oli kyllä helpottavaa ja juttua tuli. Ja vaikka annoin täysin vapaat kädet niin onhan kaikilla silti se jokin kuva päässä. Jollain kumman tavalla Siiri osasi kyllä loihtia tästä juuri sellaisen kuin halusin! Kaiken lisäksi oli nopea, aikaa meni paljon vähemmän kuin olin ajatellut. Joten en oikein edes tiedä mitä sanoa, kuin että suuri kiitos Siirille ja suosittelen ehdottomasti olemaan häneen yhteydessä, mikäli hennat kiinnostavat. Instagramista kannattaa käydä tsekkaamassa, TÄSTÄ pääseekin sinne suoraan.

Henna on tosiaan kasvista saatavaa väriainetta. Näitähän näkyy paljon Intiassa ja Aasiassa sekä eriuskontojen juhlissa. Joten ei todellakaan mistään uudesta villityksestä ole kyse. Hennat ovat puhuttaneet sen allergisen reaktion takia paljon, mutta kuten jo aikaisemmin mainitsin kyseessä on näissä tapauksissa ollut vääränlaista hennaa. Sellaista halpaversiota. Ja faktahan on se, ettei ole ainetta jolle joku ei olisi allerginen.

Mitä mieltä siellä ollaan hennoista ja onko joku muukin sellaisen itselleen napannut?

8 kommenttia:

 1. Oon itse ottanut vain 'oikeita' tatuointeja sitten kai. Muistan kun serkkuni otti Henna-tatuoinnin ja sen jälkeen sai maksaa hotellille uudet lakanat. Olen itse ottanut 7 kertaa muste-tatuointia jota on pistetty neulalla ihoon ja ai kun tekee hyvää X)

  Nämä uuden tyyppiset henna-tatuoinnit ovat oikein kivoja ja saavat vahvasti vaikutteita Dubaista ja muualta Arabiemiraattien alueelta jossa naisilla nämä on ihan arkipäivää.

  <a href="http://finnlandsnorsk.blogspot.fi/>http://finnlandsnorsk.blogspot.fi/</a>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäiks, itseä ei ainakaan houkutaisi maksaa lakanoita hotellille. Ei tosiaan vedä vertoja tatuoinnille, itseltä kun niitä kuitenkin myös löytyy, mutta onhan tämä tällainen kiva ratkaisu jos ei mitään pysyvää halua :)

   Poista
 2. ooii onpas ihana ! oon miettiny kans pitäskö kokeilla vaikka weekendiin laittaa hennat :)

  http://janitaqq.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. suosittelen kyllä! Kannattaa mennä muutamapäivä ennen laittamaan, sillä väri muuttuu tummemmaksi kahden päivän jälkeen :)

   Poista
 3. Tosi upea! Itse tyydyn vallan oikeisiin tatuointeihin, kun en tiedä kuinka hygieeninen tuollainen olisi ravintola-alalla :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no se on kyllä totta, itsekin kun tuota elintarvikealaa opiskelen, niin ei kyllä koulun alettua voi enää. Mutta näin kesänä toimii hyvin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!