keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

R I H A N N A


26.7.2016l 26.7.2016 26.7.2016a 26.7.2016c 26.7.2016d 26.7.2016e 26.7.2016f 26.7.2016h 26.7.2016i 26.7.2016j 26.7.2016k

Tästä matkasta on aikaa, sillä tällä seikkailulla oltiin siinä heinäkuun alussa. Nyt ollaankin nimittäin heinäkuuta jo taputtelemassa pussiin, mutta eipä se mitään. Tämä oli nimittäin sellainen seikkailumatka, että näin jälkikäteenkin on vain kyseltävä itseltään että mitähän ihmettä..? Joten eiköhän mennä sitten tarinan äärelle, tosin ne jotka snäpissä seuraavat ovatkin tuota aikamoista matkaa päässeet aivan livenä seuraamaan. pamikyltsi -nimellä sieltä minut löytääkin.

Matkaan lähdettiin siis suoraan Maurin synttäreiltä, josta TÄSSÄ postauksessa vähän kertoilinkin. Kamat jätettiin narikkaan, siinä hetken kyllä narikassa katselivat kun iskin kassin pöydälle. Meillä oli nimittäin Kampista lähdössä siinä oikein mukavasti klo 2:58 bussi kohti Turkua. Kuten mainittuna, ei siis mikään normaali matkustusmatka. Ja ei, bussissa ei tullut oikein nukuttua. Mitä nyt silmiä ummisti, mutta siinä se sitten oli.

Perillä oltiin Turussa, eikä mikään ollut auki. Tai niin ainakin aluksi pelättiin, mutta onneksi lähi huoltsikka oli 24h auki oleva ja mäkkärinkin autokaista juuri aukeni. Ei siinä muuta kuin huoltsikalle pikaisesti vessareissulle, vaatteiden vaihto mukavempiin ja mäkkäristä matka evästä. Ja siinä sitten hypättiinkin bussiin jolloin matka kohti satamaa jatkui. Meitä odotti vielä 10h matka ilman hyttiä laivalla kohti Tukholmaa. Vai oliko se 9h. En oikein tiedä, sillä välillä oltiin yhtämieltä siitä 10h matkasta, välillä taas laskeskeltiin matkan kestoksi 9h. Tässä vaiheessa on hyvä varmasti sanoa, että tuota matkaa ei taivalleta ihan kenen tahansa kanssa. Kannattaa valita sellainen ihminen kenen kanssa on oikeasti valmis viettämään 10h laivalla ilman hyttiä. Valmis makoilemaan ja tappamaan aikaa. Ja voi kuulkaa se on paljon yksitoikkoisempaa miltä se kuulostaa. Joten suoraan tässä voin sanoa, että en tätä taivalta olisi kenekään muun kanssa voinut suorittaa kuin Inkan. Yhteenlaskettuna matkaan meni sellaiset kevyet 16h. En suosittelisi, mutta hei, tuli kyllä paaaljon halvemmaksi kuin esim lentäen.

Mitä sitten Tukholmassa? No se  R I H A N N A! Ja voi mikä elämys se olikaan! En osaa edes sanoiksi pukea, mutta oli kyllä yksi elämäni parhaimpia kokemuksia. Snäppi tuli raiskattua oikein olalla ja videoita on edelleenkin kännykässä aimoannos. Niitä tulee fiilisteltyä. Ja vielä Rihannasta sen verran, että jotenkin oli itsellä sellainen ylimielinen ja jopa kylmä kuva. Ei todellakaan. Tuli niin hyvä fiilis koko ihmisestä, lämmin ja aito, että kyllä sellaisen kelpuuttaisi oikein mielellään kaveriksi. Ja kasvattihan tuo ainakin omaa fanitusta.

Joten, kuten tästä postauksen tekstistäkin voi päätellä, kuvista puhumattakaan, koko Ruotsin matka koostui lähinnä siitä matkustelusta. Se, kun kysyttiin että oliko Rihanna sen arvoinen, on vastaus ehdottomasti kyllä. Silti en ehkä ihan heti lähti samalle reissulle. Oli nimittäin paljon rankempi kuin osasin edes odottaa. Viimeiset kuvat kuvatkoon sitä. Nyt jatkuu kuitenkin töiden teko. Rodoksen matka lähenee ja niin paljon olisi tehtävää. Apua, miten tässä nyt kerkee, pakko kuitenkin on...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!