lauantai 9. heinäkuuta 2016

Raitahousut

9.7.2016 9.7.2016b 9.7.2016a
// Housut: Zara // Toppi: Zara // Kengät: Converse // Kello: Marc by Marc Jacobs //

Voi kyllä, kengät näyttävät juuri tuolta luonnossakin, elleivät jopa pahemmilta. Mutta eikö se kerro siitä että on ollut hyvä ilta, kun converset näyttävät tuolta? En siitä kyllä tiedä, mutta tässä tilanteessa pitää tosiaan paikkaansa. Lauantain jäljiltä oli sen kaiken ulkonatanssimisen jälkeen tämä lopputulos. Juhlia varten olin niitä vielä liotellut, turhaan selkeästi. Pitäisi nuokin saada pestyä ennen kuin on jälleen kerran lähtö, tällä kertaa kuitenkin Italiaan! Ja jep, reissussa ollaan melkein koko kesä (taas!), joten en tästäkään matkasta ole oikein ehtinyt täällä blogin puolella sepustella. Palataan siihen sekä muihin reissuihin kuitenkin myöhemmin.

Lauantaina pistinkin ihan uudet pökät päälle ja aika paljon sain niistä kehuja niin nais- kuin miespuolisilta. Pidin itsekin noista housuista vaan entistä enemmän, sillä olivat viileät, mutta pitivät kuitenkin sääret piilossa hyttysiltä. Ainakin melkein... Kuten TÄSSÄ postauksessa esittelin kahta erilaista vaihtoehtoa kesäpukeutumiseen, oli tuo lauantai asu melkeinpä sanoisinko ihan identtinen tuon toisen kollaasin kanssa. Hiukset vain päätin ihme ja kumma, jättää vapaiksi, tosin silleen huolettomasti kiharrettuna.

Pakko kyllä myöntää että housutkin olivat kokeneet aikalailla kenkien kaltaisen kohtelun, mutta onneksi lähti tuo muta-lika helposti pesukoneessa pois. Vitsit edelleenkin tuo pesukone tai itseasiassa molemmat koneet (astia ja pyykki) ovat kyllä ihan korvaamattomia. Nytkin pidän tässä pyykkipäivää rennosti partsilla ollessa, koneella, vettä juoden viinilasista ja ihan täydellistä avokadoa syöden. Puhumattakaan siitä, että musiikki soi, bikinit päällä ja farkkuhaalari. Tällä hetkellä en keksisi mitään muuta parempaa tapaa pyykkipäivän viettoon kuin ehkä sen, että olisi hieman lämpimämpää ja jäätelö olisi kova. Mutta hyvä näinkin.

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanat pökät, just tollasia oon ettiny pitkään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, Zarasta nuo tosiaan ostin, mutta ainakin Helsingissä alkaa olla monesta paikkaa juuri nuo raidalliset loppuneet.. Kannattaa kuitenkin käydä katsomassa ja kysymässä (:

      Poista

Kiitos kommentistasi!