keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Juhannus terveiset

Blogi'16-001 28.6.2016b Blogi'16-002 Blogi'16-003

Suunnitelmissa oli julkaista meidän juhannuksesta video. No se on nyt eilen illalla pistetty YouTubeen lataamaan, sillä ajattelin että aamulla olisi valmista. Ja pah! Edelleenkin se tuolla latailee, eikä edes puolessa olla. Katsotaan saataisiinko siis huomenna video viimein ulos.

Juhannnus alkoi tosiaan perjantaina aikaisellä lähdöllä. Mutkilta ei veltytty, mutta kyllä sitä vain viimein päästiin perille. Aikamoinen parannus oli tämän vuoden kämppä viime vuotiseen. Ja ah, säät kyllä hellivät. Vaikka se sadekin yllätti lauantaina, niin oli onneksi vain pikainen kuuro.

Viikonloppuun mahtui vaikka ja mitä, jotka jätetään sitten tuohon videoon. Sellainen asia kuitenkin jäi kotiin vietäväksi, tai tässä tapauksessa taisi enemmänkin sinne Tahkolle jäädä. Nimittäin ääni. Ääni minulla katosi jo tuossa perjantaina, kun saavuttiin perille. Ajattelin että noh, kyllä se siitä. No ei se siitä. Maanantaina ei tullut suusta edes kuiskausta. Nyt on onneksi jo parempi, jos ei lasketa sitä, että saan aivan jäätäviä yskimiskohtauksia (yksi juuri menossa).

Tällä porukalla aina sattuu ja tapahtuu, joten ei ihme, että lauantaina oltiinkin poliisien sekä ambulanssin kanssa tekemisissä. Porukan ainoa ei-voimistelija päätti siinä laiturilla ollessa tehdä käsilläseisonnan kansainvälisen käsilläseisontapäivän seurauksena. Pian oltiinkiin päällään, verta naamasta ja aikamoinen hämmennys. Siitä sitten lähdettiin kohti ensiapua, pysäytettiin kuitenkin poliisit välissä. Oli heillä vähän naurussa pidättämistä kun kerrottiin. Paikalle saapuvilla ambulanssihoitajilla kanssa. Ja jos nyt rehellisiä ollaan, niin kyllä siinä itsekin aikamoiset naurut päästi. Mutta onneksi selvittiin aikamoisella säikähdyksellä.

Kaiken kaikkiaan hauska juhannus jäi taakse, toivottavasti teillekin. Palaillaan videon parissa lisää noihin juhannustunnelmiin. Tänään pitäisi sitten vielä käydä vaatteita läpi, jotka lähtee myyntiin, käydä porukoilla sekä töihinkin mennä. Onneksi säät on sentään suopeat, niin tämä päivä on kiva vietellä sisällä... No, eiköhän näitäkin päiviä ole vielä tulossa.

2 kommenttia:

  1. Juhannuspostauksia on ollut ihan hirmu kiva päästä lukemaan - tykkään erityisesti kuvista ja siitä, miten älyttömän hyvin niistä välittyy tunnelma ruudun tällekin puolelle! :) Ja onneksi selvisitte säikähdyksellä! Kuulostaa nimittäin aikalailla siltä, että takuulla ootte saaneet kunnon säikäytyksen... :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, pääsee siinä lukemaan niitä muiden tekemisiä ja mahdollisesti ideoita ensi vuodelle. Ja niinpä, aikamoisen säikähdyksen siinä kyllä sai, onni onnettomuudessa onneksi (:

      Poista

Kiitos kommentistasi!