maanantai 13. kesäkuuta 2016

Swimsuit

swim

Pitkästä aikaan päästäänkin tutkiskelemaan  Unelmien vaatekaappia'16. Edellisestä onkin vierähtänyt enemmän aikaa kuin kehtaan edes myöntää, saati sitten katsoa. Tosin ei tässä oikein ole mitään uusia juttuja tullutkaan. Ja hyvin sopii tämä vaate tähän vuoden aikaan, nimittäin kyseessä onkin uimapuku. Jos nyt rehellisiä ollaan niin olen viimeiset parivuotta mietiskellyt uimapuvun hankkimista. Siinä on kuitenkin ollut sellainen pienoinen epäilys aina taka-alalla. Nuohan eivät nimittäin anna anteeksi sitten yhtään. Niin ja onhan siinä sellainenkin juttu, että minulla on aikalailla tarkka kuva päässä siitä, millainen sen uimapuvun pitäisi olla. Ja jos nyt rehellisiä ollaan niin kaupan tarjottavat ovat aika surkeaa luokkaa olleet. Netissä tottakai löytyy, mutta pienoinen epäilys on aina sen oikean koon suhteen. Ja sitten kun näistä kaikista ajatuksista ollaankin päästy eteenpäin, onkin jo syksyn aika.

swimwear-001

Netistä tosiaan niitä on kuolailtu enemmän tai vähemmän. Itseä kuitenkin juuri sen oikean koon löytäminen on tätä ostopäätöstä hidastanut. Sekä noh, aika kalliita nämä ovat. Okei, vähän kuulostaa hassulta, että tulee minun suuta, kun viime vuonna tilasin Triangl-bikinit. Mutta kuitenkin onhan se elämäntilanne tällähetkellä aivan toinen. Jotenkin ainakin itsellä oli sellainen käsitys, että olisivat halvempia olleet. Tosin tämäkin taitaa olla sitten sellainen mihin pitää satsata enemmän.
 
swimwear

Mitä vaatimuksia sitten on? Kuten varmasti kollaaseista huomaa, aikalailla tummanpuhuvasta on jälleen kerran kyse. Toinen aika semmoinen iso kriteeri on se, että selän pitää olla avoin. Kyllä näistäkin löytyy niitä, joissa avointa selkää ei ole. Selkä on mielestäni kaunis ja pidänkin todella paljon sellaisista paidoista, bikineistä, vaatteista ylipäätänsä joissa selkä on paljaana. Ainoa ongelmahan siitä koituu se, että mitäs sinne alle voikaan sitten laittaa. No, nämä on näitä naisten pulmia. Kolmas asia, joka erityisesti on saanut minun sydämeni voitettua, on iso printti keskellä. Jokin teksti tai kuva. Yleensä en tuollaisista innostu, mutta tämä on taas yksi niistä asioista, joissa on poikkeus. Nuo neljä viimeistä ovatkin ne ihan omat top suosikit. Erityisesti Ibiza- sekä Dope-tekstit omaavat oli aika lähellä ostoskoria. Voikin siis olla että ennen kuin kesä on päättynyt, olen luovuttanut. Vielä ei kuitenkaan ole aika ja tyydynkin toistaiseksi jatkamaan kuolaamista. Tunnetusti, ei kuitenkaan voi tietää kuinka kauan...

2 kommenttia:

 1. Itsekkin olen miettinyt uimapuvun hankkimista bikinien rinnalle, mutta kuten sanoit, niin kaupoissa ei kauhean hyvät valikoimat ole.. :/

  http://pupun-ruokaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Tuntuu ainakin minusta jopa vähän hassulta tuo, kun kuitenkin uimapuvut ovat nousseet tredi-ilmiöksi nyt viime kesinä..

   Poista

Kiitos kommentistasi!