tiistai 21. kesäkuuta 2016

Red Swimsuit

Opiskelija-budjetti on viime kuukausina ollut aika kireällä hihnalla. Uusien vaatteiden ostamisen mahdollisuus on ollut hyvin minimaalinen, jonka seurauksena olen tietoisesti vältellyt kaikkia nettikauppoja myös. Ja oikeastaan kauppaa kuin kauppaa. Eipä siis ole näkynyt täälläkään mitään uusien ostosten esittelyä. Ei ennen kuin nyt! Ah, ilon määrää. Unohdinkin miltä materialismirakkaus tuntuikaan. Ihan mukavalta siis tuntui oleilla siellä sovituskopissa sovittelemassa ja muutenkin kierrellä. Ennen sitä paitsi vihasin käydä yksin shoppailemassa, mutta nykyään se on aika mukavaa. Olihan minulla tosin kaksi herrasmiestä mukana, mutta kumpikin pinkaisi miesten osastolle aina salamana. Tai kaupasta ulos. Yksi plussa siihen että on yksin, voi rauhassa oleilla, ilman että kärsimättömillä menee hermot.

21.6.2016 21.6.2016b 21.6.2016a
// Uimapuku: Zara //

Eli kuten TÄSSÄ postauksessa noita koko uimapukuja himoitsin ja ehdinkin jo tuota hintaa kirota. No eipä siinä, Zarassa tuli pitkästä aikaa käytyä ja mitä löytyikään! Ja oikeasti, siellä ei ole tullut käytyä. Jotenkin ollut päässä sellainen ajatus, että ei sieltä mitään löydy. Mutta vaikka ja mitä siellä olikaan. Ja mihin hintaan! Uimapuku lähti nimittäin mukaan 12,95e. Sopinee siis minun budjettiini oikein hyvin.

Tässä sitä odotellaankin että päästäisiin tuota käyttämään. Oli muuten todella mukava päällä ja erityisesti pidän tuosta suuresta selkäaukosta. Jopa yllätyin siitä mukavuuden määrästä. Joten tosiaan säitä odotellessa ja lähtevät kyllä juhannuksena mukaan. Ehkäpä siellä pääsee korkkaamaan tuon uutukaisen...

21.6.2016c 21.6.2016e 21.6.2016d
// Housut: Zara //

Housut. Näihin ihastuin oikein todella. Vähän ehkä yllättävä valinta minulta, kun oli mustaa ja tummansinistäkin tarjolla. Ja siitä sitten valitsin nämä. Yllätyin jopa itsekin. Vielä enemmän yllätyin siitä, kun vetäisin ne tuon punaisen uimapuvun päälle. Ja ah, en millään olisi halunnut ottaa pois. En sitten millään. Näissäkin mukavuudella mennään, plus pidän siitä kuinka muovailukykyset nämä ovat. Se onkin niitä fiksuja valintoja varmaankin, se että hommaa vaatteen joka käy melkeinpä mihin vain. Ja ei näitäkään ollut hinnalla pilattu, lähti nimittäin 29,95e mukaan. Ja koska lahjakortti oli lomakossa lämmittämässä, niin ei tarvinnut kummastakaan itse pulittaa mitään.

Nyt lähdenkin tästä käymään kaupassa hakemssa jotain ruokaa. Töitäkin olisi myöhemmin päivällä, mutta siihen asti ahmin Orange is the New Blackia. Onneksi aloin katsomaan tätä vasta loman alettua, mutuen sanotaanko nyt suoraan olisi elämä lähtenyt ihan raiteiltaan vinoon. Mutta nyt kauppaan, tulee taas kiire!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!