torstai 23. kesäkuuta 2016

Loputon pakkaaminen

23.6.2016 23.6.2016c 23.6.2016b 23.6.2016a

Aivan oikein, reissuun ollaan lähdössä. Ja tuosta määrästä luulisi varmaan, että reissussa oltaisiin pidemmänkin aikaa. Ehei, huonopakkaaja iski jälleen ja tavaran paljous pelkäksi viikonlopuksi ei ole ihan sopusuhteessa. Sillä kamaa on taas, mutta minkäs sille voi. Tällä kertaa ajattelin jopa miettiä asukokonaisuudet valmiiksi, mutta ei. Olihan niitä jotain vain pakko ottaa mukaan, sillä eihän sitä tiedä millä fiiliksellä on sitten sinä hetkenä. Fiilispukeutuja kuin ollaan.

Tuostakin varmaan näkee, että vaatteita kyllä riittää. Housuja lähtee mukaan nimittäin 7, ja yksi farkkuhaalari. Paitoja mukana 6 kappaletta ja pitkähihasia 5 sekä yksi mekkokin on mukaan eksynyt. Ja koska mitään ei näköjään voi olla liikaa, yhdellä takillakaan ei mennä. Kenkiäkin minulla on kolmet mukana. Joten jep, kutsukaa minua huonoimmaksi pakkaajaksi ikinä. Allekirjoitan kaiken. Mitään en kuitenkaan jättäisi pois.

Juhannus siis tullaan viettelemään viimevuoden tapaan Tahkolla. Meitä lähtee matkaan 8 kappaletta, tyttöjä kaikki. Ihan huippureissu varmasti tulossa, tätä on nimittäin odotettu. Huomenna lähtö onkin aikaisin 6:45 Mimosa tulee hakemaan ja se on menoa sitten. Kuulostan ihan joltain ostos-tv juontajalta, mutta ei tässä vielä kaikki. Kamera lähtee nimittäin uhkarohkeana mukaan ja tarkoituksena olisi saada videomateriaalia talteen. Saa nähdä miten käy. Vielä pitäisi suihkussa käydä ja tosiaan se pakkaus operaatio suorittaa. Katsotaan monelta sitä sitten oikein pääsee nukkumaan. Vahvasti epäilen ettei vielä pitkään aikaan...

Hyvää juhannusta kaikille, nauttikaa!

2 kommenttia:

  1. Sulla on ihana blogi! Mulle käy aina ihan sama juttu - tavaran määrästä vois päätellä et oon lähössä vuoden kestävään reissuun, kun oon vaan menossa yheks yöks kaverille... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon (:. Ja no, nytkin kävi niin että liikaa oli matkassa, mutta jotain jäi kotiin. Aina sama juttu...

      Poista

Kiitos kommentistasi!