torstai 24. lokakuuta 2013

ArmyPants

Eipä mitään ihmeellistä muuta kuin, ettei se talvi sitten tullutkaan. Ehdin jo hetken toivoa, että ne lumet olisi tänne eteläänkin tulleet, mutta ei niin ei! Olen varmaan ainoita ihmisiä, jotka oikeasti sitä lunta tänne halusi, kuitenkin mielestäni talven on oltava talvi, loskakelit voisi suosiolla jättää pois.

Joten siis asukuvaa, sillä tänään oli koulussa päällä nuo ihanat armeija-pökät! Oli kyllä niin nappi ostos kerrankin (:. Ei muuta kuin sitten suoraan asiaan.

Päällä:
Kengät: Converse (Lontoo)
Army-housut: Zara
Kangaskassi: Monki

Päällä:
Huivi: Zara
Neule: H&M
Housut: Zara

Noista sukista, ne on tosiaan oikeasti nilkkasukat. Entisen poikaystäväni sukat ovat, heidän koiransa söi omani, joten sain häneltä sukat ettei ilman sukkia tarvinnut lähteä :D. Nyt aamun kiireellä otin ensimmäiset sukat jotka osui käteen ja no, isot ne on... Olipas hauska tarina hehe...


Keksin myös nyt tässä, että saan paremmin kuvia otettua, kun tämä kääpiö seisoo tuolin päällä! Meillä tosiaan vain tuo yksi peili koko talossa, sillä remontissa ollaan (vieläkin!). Pahoittelen myös likaista peiliä, en huomannut sitä ennen kuin koneelle kuvat latasin, joten taidanpa tämän postauksen jälkeen mennä sen pesemään.


Minulla on tuo vasenkäsi täynnä koruja, mutta ei ole koskaan tainnut tulla otetua siitä kuvaa ja esiteltyä paremmin. Nyt kuitenkin nappasin kuvan tuossa samalla, niin pääsette tekin katsomaan mitä siellä oikein aina esiintyy. Monissa kuvissa olette nimittäin varmaan huomanneet tuon täysillään olevan ranteen. En oikein tiedä mistä se tulee, mutta minulla vain korut yleensä yhdessä kädessä, en jotenkin osaa olla niin, että molemmissa käsissä koruja. Poikkeuksia toki on, kyllä välillä on molemmissa käsissä jotain, mutta hyvin, hyvin, hyvin harvoin (:.

Vasemmalta oikealle:
Primark, Thomas Sabo, H&M, Katukoju (Rodos), Swatch, Primark, Primark

Loppuun vielä taas sellainen no, "nolo-kuva", kuten jotkut sen varmaan sanoisivat. Minusta on niin paljon kaikkia noloja kuvia, jotka on suoraan sanottuna rumia. Juuri tänään Annis muistutti siitä, että nämä kuvat tosiaan ovat olemassa...

Älkää antako kameraa käteen!!

P.S Mitä mieltä olette, pitäisikö minun laittaa tuollanen lukija gadget, josta pystyy lukijaksi liittyä? Onko sille tarvetta, käyttöä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!