maanantai 28. lokakuuta 2013

Vauhdikas viikonloppu

Nyt on vihdoin kotiuduttu viikonlopun riennoista. Huhhu, oli kyllä taas viikonloppu, aivan kuollut ja poikki, mutta taas uuteen viikkoon. Vielä jaksaa, akkuja vain ladattava nyt tässä viikolla, jotta sitten Tanskassa jaksaa taas täysillä kannustella ja tietysti MATKUSTELLA! Viehän sekin oman energiansa, vaikka niin mahtavaa onkin.

 Lautantaina siis oli meidän seuralla kuvaukset, ammattikuvaaja tuli kuvaamaan valmentajat sekä kilparyhmäläiset. Aika häslinkiä oli koko työpäivä, mutta siitä selvittiin (jotenkin...) ja maanantaina jatkuu kuvaukset...

Vanhemmat TG-tytöt valmiina kuvattaviksi

Sieltä sitten juhlimaan kuitenkin väsyneenä mutta aika mielellään tuota Ilonaa ja hänen mahtavaa 19-vuotistaivalta. Väsynyt olin kyllä, en oikein jaksanut sosialisoida, mutta oli aivan huippua viettää aikaa vanhojen joukkuelaisten kanssa. Niin loistavaa ja ai että mitkä naurut taas sain!

Jenna ja Ilona oli loihtinu vähän purtavaa, tai no ehkä se oli kyllä enemmänkin Jenna kuin Ilona...

Nellin loistoruno!

Inksu, Riikka, Minä(juu, ei oikein poseeraminen onnistunut), Ilona ja Jenna

Oli kyllä loisto ilta, Inksu sitten siitä minut, Riikan ja Leenan heitti autolla kotiapäin. Kiitos Inksu kyydistä, auttoi ainakin minun kotiutumistani huomattavasti!

Sunnuntaina olikin sitten aamulla tapaaminen Rautatieasemalla ja matkakohteena Tampere. Kilpailuihin siis suunnattiin ja siellä tulikin se koko päivä vietettäy. Ylä- ja alamäkejä, mutta kyllä sitä hymyä saatiin tyttöjen kasvoille lopulta (:. Aina ei voi voittaa ja virheistä oppii. Hienosti kuitenkin suoriutui! 
Vapaa oli ensimmäisenä ja kyllä tyttöjen jännitys näkyi. Vaikeusosista suoriuduttiin, mutta vielä kun tytöt sen jännityksen saisi pois, niin pisteetkin kohenee kyllä reippaasti! Viidensiä olivat vapaassa, ei siis mikään huippu, mutta ei huonokaan suoritus. Ensimmäisiä oltiin volttiradalla, suoritukset onnistui kaikki seisomaan ja taistelumeininkiä oli koko telineellä. Trampetti osoittautuikin kompastuskiveksi, mutta kyllä sielläkin tsemppausta nähtiin ja vaikka mokauksia tuli liikaa, kolmansiksi sijoittuivat kuitenkin. Kisan palkinnot kuitenkin jaetaan kokonaisuutena, joten harmittavasti hävittiin 0,150 pistettä (AIVAN!) palkintosijoista, neljänsiä siis oltiin. Nyt vaan hallille treenailemaan ja virheitä korjailemaan (:.

Emilia ja Ilona ennen volttirataa

Tytöt kilpailuiden jälkeen

Juna oli 25min myöhässä jonkun vaihdevian takia. Hyvä VR, eihän ulkona ole edes lunta?!

P.S Onnea vielä HGK:n tytöille kullasta, olitte ihan mielettömiä! Ansaitsitte kyllä palkintonne ja PM-kisoissa vielä paremmin! Niitä odotellessa(12 päivää enää!)... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!