torstai 27. maaliskuuta 2014

Cutting


Kuvasta sekä otsikosta voi varmaan päätellä, että tukkaa sai lähteä, vaihteeksi... Tuli sellainen kyllästyminen tasapaksuun putkilo tukkaan, että soitto vakio kampaajalle ja ajan varaus, jonka sai onneksi nopeasti. Vaikka suhde hiuksiini on melko vapaa, pystyn leikkaamaan ilman tunnon tuskia pitkät kutrit pois lyhyempään malliin tai otsatukan leikkaus ei ole hetken mielijohteesta ongelma, olen kuitenkin tarkka siitä, kuka hiukseni leikkaa. Hiukseni tosiaan saa leikkaa vain yksi ihminen itseni lisäksi, Noora, jonka löytää tällä hetkellä Tapiolasta, Tapiontorilla olevasta kampaamosta, Tapiolan Salonki.
Tiesin aika tarkasti mitä halusin, eikä tilanne ollut se mikä yleensä on, kun Nooran käsittelyyn saavun. Yleensä vaan heitän päästä ideoita ja Noora raukka joutuu miettimään, mitä oikein tarkoitan. Nyt oli kuitenkin selkeä kuva mitä halusin ja Noorakin sanoi, että oli helpompaa, kun minulla oli vielä kuviakin näyttää. Ehkä voisi alkaa jättää noita epämääräisiä mielipide juttuja taakse ja suunnitella vähän aina ennen kuin kampaajan tuolille istahtaa. Siis ehkä, en lupaa mitään!


Tosiaan otsahiukset ovat back in business! Se olikin ehkä se suurin muutos, nimittäin latvoista lähti 3cm kuivaa hamppua ja sitten leikattiinkin kerroksittain, mutta pidettiin silti pitkänä. Kerroksittain on leikattuu uudella pisara-tyylillä (ei sanonut minulle mitään aluksi, vaikka Noora kuinka selitti, mutta lopputuloksesta näki, että hiukset laskeutuvat takana pisaramaisesti) ja hiukset tuntuvat muutenkin nyt paljon eloisimmilta, kun ne kuivat latvat saivat kyytiä.
Hiuksia ei siis värjätty vaikka tuossa kuvassa siltä näyttää, mutta täällä tämä valo nyt on vähän mitä on. Tuosta kuitenkin saa selkeän kuvan siltä, minkä näköisenä nykyään liikutaan tuolla ihmisten ilmoilla.
Itse olen ihan super-tyytyväinen hiuksiin ja kehujakin tuli jo siihen pisteeseen, että tiuskaisin aika kovasti äidille. Kehua saa, mutta kun se menee yli, se menee yli. Esim. se, että äiti sanoo kymmenen minuutin sisällä ihanat hiukset, on jo aika äärirajoilla. Mutta kyllä, tykkään hiuksista ja paljon. Nyt pitää vaan olla tarkkana, että saa tarpeeksi ajoissa hommattua kampaaja-ajan uudestaan, sillä hiusten kasvu on ainakin tähän päivään asti ollut melko nopeahkoa. En kuitenkaan valita, sillä nopea kasvu on vain hyvä asia, kun haluaa kasvattaa pitkät hiukset. Otsahiusten suhteen se on vain pienoinen töyssy, mutta ei hätää!

//Päällä://
Huivi: BikBok
Neule: Reserved (viro)
Farkut: BikBok
Kengät: Nike

Ylimääräistä aikaa kun kampaajan jälkeen oli, jäin hetkeksi hiljaiseen Tapiolaan vähän kaupoissa kiertelemään. Huomaa kyllä kuinka paljon enemmän nautin aamupäivä shoppailuista, kun ihmisiä on kaupassa ehkä yksi itsensä lisäksi ja ei ole sellainen tungos. Myös jonotus on poissa pelistä. Silloin myös jaksan enemmän sovitella ja oikeasti katsoa niitä vaatteita. Tungos saa vain hullun ahdistuksen sisälleni ja viidessä minuutissa olen jo ulkona ja haaveilemassa kodin sohvasta.

//Converset:Stadium(48,65e) /Termarimuki:SagaForm(saatu) /Toppi:BikBok(19,95e) /Kellohame:H&M(14,95e)//


H&M kellohametta on tultu metsästettyä mustana niin Helsingin keskustasta, kuin Itäkeskuksesta, mutta tuloksetta. Koot ovat joko olleet sitä L tai sitten koko tuotetta ei ole enää mustana ollut. Netissäkin huonolta on näyttänyt ja olin jo ihan luovuttanut tuon metsästyksen. Kuitenkin päätin pistäytyä H&M:ssä ja se hymyn määrä, kun näin näitä roikkumassa. Ainoana asiakkaana ei tarvinnut puikkelehtia tangon luokse, nopea syöksy ja siinä sitten armoton koon etsiminen. Yksi S löytyi helpotukseksi rekistä ja hymyillen kiikutin sen kassalle. Voi sitä materialismin ilon määrää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!