perjantai 14. maaliskuuta 2014

It's over!


Ohi! Jes, vihdoin kirjoitukset takana. Nyt vain odotetaan tuloksia ja sitä lappua jossa lukee, että olen ylioppilas. Vielä joutuu siis hetken jännittämään, mutta onneksi ei tarvitse enää lukea. Kirjoituksiin siis. Nyt alkaakin pääsykokeisiin luku nimittäin! Hetken hengähdystä ja sitten jatkuu urakka. Mutta vielä kerran OHI on, toivottavasti ainakin... Silti viimein olen saanut tämän kauan kestäneen urakan päätökseen, alkoi jo tämä neljän vuoden lukiotaival tuntua ikuisuudelta. Tosin nyt sitä vasta osaakin arvostaa, kun opiskelupaikka katoaa ja uusi pitäisi jostain hankkia. Hurjaa tunne vaihtelua!

Huomenna lähdenkin reissuun Joensuuhun, sillä tytöillä ensimmäiset kilpailut. Vähän kyllä jännittää, mutta onneksi ei tarvitse aamulla olla toisten tyttöjen kanssa kilpailemassa, heidän kisassaan olisi varmasti hermot aivan riekaleina. Nyt siis illalla pakkailua, jos tässä vaikka jotain saisi aikaseksi. Aamulla kun on melko aikainen lähtö, niin ei aamuksi viitsi jättää tuota pakkausta.

Kuitenkin otetaan nyt rennosti ja nautitaan tästä tunteesta. Pari hassun hauskaa memeä piristämään kirjoitusten huumaa. Naurut ovat kovat, kun kirjoitukset takana. Jihuu!

//Tylypahkan kirjettä odotellessa//


Tsemppiä vielä niille, joilla urakka ei ole lopussa ja onnea niille tovereille jotka urakkansa sai päätökseen. Tätä on todellakin odotettu, vaikka varmaa mikään ei olekaan. Toivottavasti pian ollaan ylioppineita!
Hyvää viikonloppua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!