sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

"Everything is awesome"


Eilen aamulla olikin vähän aikaisempi herätys. Hetken teki mieli jäädä sänkyyn vain makaamaan, mutta sain revittyä itseni ylös. Olimme nimittäin Iidan kanssa sopineet, että menisimme leffaan, aamuleffaan, koska yhteistä aikaa on hyvin, hyvin vaikea löytää. Olen tainnut samasta ongelmasta aikaisemminkin mainita, mutta niin se vain on, kaikilla on työt tai opiskelut ja aina tuntuu, että kaikki menee ristiin. Mutta sitten takaisin lauantaihin.
Käytiin hakemassa liput Kinopalatsista siinä kymmenen aikaan aamulla ja tietenkin paikalla oli vain lapsia. Aamupalaa oli saatava (ja kahvia!) joten aluksi ajateltiin pistäytyä vastapäätä olevassa Robert's Coffeessa. Kuitenkin siinä vieressä on myös toinen kahvila, Steam Coffee. Paikkan ruoat näyttivät vain niin herkullisilta, ettei jaksettu kävellä paria metriä eteenpäin Robert's Coffeen.Ostettiin molemmat vegepaninit, joissa oli sisällä mozzarellaa, tomaattia, sipulia jotain rehua ja taisi olla myös pestoa. Latetkin lähti mukaan ja kun eväät oli kasassa, niin ei muuta kuin leffan aika!
Siinä helinä-keijujen keskellä meidän leffa olikin tuo uusi Lego-elokuva! Iida oli ehkä ainoa ihminen kenen kanssa tuon leffan pystyisin katsomaan ja siis... aivan loistava elokuva! Oikeasti, paljon, paljon, PALJON parempi, mitä oltiin edes uskallettu odottaa, tosin en oikein tiedä mitä olin odottanut. Ääninäyttelijät oli aivan loistavia ja yllätykseksi kuuluisia. Huumoria löytyi ja jotenkin ne tönköt lego-ukot oli vain niin sympaattisia. Käykää siis katsomassa, tekisi mieli mennä katsomaan uudestaan, niin hyvä se oikeasti oli.

Sieltä sitten pian olikin minun aikani mennä töihin. Töistä sitten kotiin pikaisesti, vaatteiden vaihto ja sitten odottelua. Sama yhteisen ajan löytyminen on siis ollut monen muunkin kanssa ongelmallista, kuten Ruusan ja Maijan kanssa. Maijan synttäreitä mentiin siis sellaiset melkein kevyet parikuukautta myöhässä juhlistamaan Flamingon Amarilloon ruoan merkeissä.
Ruusa tuli hakemaan minut ja siitä sitten Flamingoon. Amarillossa jouduttiin hetki odottaa, ennen kuin pöytään päästiin, mutta ei se meitä haitannut, eikä siinä edes kauan joutunut odottamaan. Ruoatkin saatiin suht nopeasti ja ah, oli kyllä ollut nälkä! Mitään en ollut ehtinyt päivän aikana syödä, kun kokoajan oli siinä taas vaihteeksi ollut menossa.

//Kana-tasku ilman paholaisenkastiketta//

Noitakin tyttöjä oli kyllä ollut ikävä ja tuli sellainen haikea olo, vaikka heitä olikin ihana nähdä. Kyllä tämä tästä varmaan kesää kohden alkaa helpottua, ainakin toivotaan niin. Viimeistään sitten minun ylioppilas juhlissa, hehee...

Siitä Maija lähtikin hakemaan poikaystäväänsä, kun minun ja Ruusan matka jatkui Pajamäkeen, jonne Krista oli muuttanut. Sellaiset esi-tuparit oli ja paikalla oli jo porukkaa aikaisemmin tullut. Koska osa lähti siitä iltaa jatkamaan ulos, niin ei siinä kauhean kauaa istuskeltu. Krista tosin totesi pitävänsä ihan kunnon tuparit, kun vain vähän huonekaluja saa lisää hommattua...

Mutta sitten vielä tämän päivän loppu hehkutukseen, eli OSCAR-GAALA ON TÄNÄÄN! Jee, jee, illalla tai itseasiassa yöllä sitten pääsen nauttimaan niistä ja tässä kone varmasti vierellä, sillä tosiaan tuota punaistamattoa, ei näytetä. Tästä lähdenkin syömään ja sitten töihin, katsotaan päivittelenkö Oscar hehkutusta tänään vielä illemmalla/yöllä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!