maanantai 3. maaliskuuta 2014

#Oscars2014


Hahaa, voittaja fiilis! Selvisin ja Oscarit tuli katottua ilman nukahtamista alusta loppuun ja voi että oli aivan mahtava show! Ellen Degeneres oli niin täydellinen juontaja kuin voi vain olla. Sai hyvin ihmiset rentoutumaan ja heitti kyllä hyvää läppääkin (tilasi pizzaa ja kaatoi Twitterin) ja muutenkin tunnelma oli jotenkin sellainen rento, kun esimerkiksi vertaa viime vuoteen.
Vähän ehkä meni palkinnot väärille henkilöille mielestäni, mutta eipä sillä väliä niinkään. Yllättävän vähän näkyi niitä pakko hymyjä, kun toinen voitti, oli siellä kyllä muutama huono häviäjä, joka ei ainakaan minua huijannut! Hah, kiinni jäitte!

Tietenkin katse oli aika tiiviisti naisten pukeutumisessa. Suomalaisten keltaiset mekot näkyivät siellä yleisössä loistavasti ja hyvin sai bongattua sieltä massan seasta. Mutta sitten niihin, jotka olivat omaan mieleen.
Ylipäätänsä oli aika paljon metallia sekä pastellin sävyjä, jotka ovatkin tämän kevään trendiä. Oscareissa kun harvoin näkee sellaisia ylilyöntejä, ne gaalat on sitten ihan asia erikseen.
Omaa silmää miellyttivät erityisesti Jennifer Lawrence, Lupita Nyong'o, Emma Watson sekä ihastuin aivan Angelina Jolien pukuun.

//Jennifer Lawrence: Dior//

//Lupita Nyong'o: Prada//

//Emma Watson: Vera Wang//

//Angelina Jolie: Elie Saab//

Vähän tuota toisen sukupuolen kauneuttakin pitää esille tuoda ja kuka siihen sopiikaan paremmin kuin Bradley Cooper. Aivan ihana! Löytyi sieltä peruspukeutumisen keskeltä vähän poikkeuksia, mutta silti, paras löytyy tässä. Harva varmaan väittää vastaan, epäilen..


Sitten vielä tähän loppuun tuo maaiman paras selfie, joka todellakin kaatoi Twitterin, hetkellisesti. Koko tilanne oli vain niin loistava ja kaiken kruunasi, kun Ellen sitten ilmoitti, että Twitter kaatui.  Kannattaakin katsoa lähetyksen uusinta tänään Yle Teemalta 17.00, sillä show oli niin loistava. Tai sitten se oli vain se 3.30-7.00 välinen aika, jolloin varmasti kaikki on tuhat kertaa hauskempaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!