keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Because I'm happyHihii, tuo kappale kuvaa kyllä nyt viime päivien olo tilaa. Vaikka mitään spesiaalia ei olekaan tapahtunut ja aika yksitoikkoisen puoleista tämä oleilu on ollut, on silti ollut vain sellainen iloinen, letkeä olo. Tässä on tosiaan kirjoituksiin lueskeltu (huonolla menestyksellä...) ja Oscareita fiilistelty tällein jälkikäteen. Kauankohan tämä minun hehkutus taas vaihteeksi jatkuu?

Maanantaina, kun tuli työ peruuntuminen totesin, että nyt kun kerran on hyvin aikaa, voisin leipoa. Ja ensimmäisenä listalla olivat whoopiessit, joita olin jo pitkään aikonut tehdä, mutta jotain oli aina tapahtunut. Reseptin valitsin hetken mietinnän jälkeen Kinuskikissan sivuilta, sillä vaikka reseptiä löytyy melkein mistä vain, oli tuo jotenkin se "oman tuntuinen"-resepti. Kyllä, minulle pitää reseptistä tulla sellainen tietty tunne, että valitsen sen ja alan leipomaan. Olen outo.
Resepti TÄÄLTÄ.

Meidän perheelle ainakin meni kaupaksi ja koska oli todella nopea ja helppo tehdä, taidan pian tehdä uudestaan. Kannattaa siis kokeilla, vaikka sitä leivonta kokemusta ei olisikaan (Krista). Tuota täytettäkin voi tehdä ihan oman mielenmukaan, itse tein sen helpoimman, ostin niitä Väiski Vemmelsäären vaahtiksia. Namii!

//Ainekset//
Margariinia, Muna, Kevyt Kermaa, 
Ruokosokeria, Vaniljasokeria, 
Vehnäjouhoja, Leivinjauhetta, 
Kaakaojauhoa, Suolaa,
Vaahtokarkkeja


Onneksi kuitenkin whoopiesejä jäi maanantaista, sillä eilen rakas veljeni saapui Israelista takaisin Suomeen ja näin hänkin pääsi maistamaan. Oli ihanaa saada veli takaisin kotiin ja pakko kyllä oli myöntää, että tämä tyttö oli aika kateellinen siitä päivettyneestä väristä, jonka veli oli Israelissa saanut. Onneksi veli ei ihan tyhjin käsin tullut takaisin, sillä TULIAISIAA! Olen sellainen, että kun joku läheinen lähtee ulkomaille, on minun saatava jotain tuliaisia. Näin koen, etten ole jäänyt tästä matkasta paitsi? Jälleen kerran, olen outo.
Mutta siis ihanaa, että veli tajusi aivan itse tuoda jotain tuliaisia rakkaalle siskolle. Aika iloinen olin, kun töistä tulin kotiin. Katsotaan nyt kuinka kauan jaksan nauttia veljen kotona olosta, ennen kuin ensimmäinen kiista syntyy, mutta nyt on ainakin hyvä olo. Iloinen. Pitää nauttia tästä, ennen kuin hän lähtee taas reissuun...


Tästä lähden katsomaan MasterChef-Australiaa ja hautaudun kirjojen ääreen (tai sitten en...). Loppu viikko on varmasti hyvin kiireistä, mutta koska kirjoituksen ovat jo ensiviikolla, pääsen pian sellaiseen omaan rytmiin. Ei, kun hetkinen, silloinhan alkaa pääsykokeisiin luku! No, onneksi jotain järkevää luettavaa sentään, englantiin ja äidinkieleen on vain niin vaikea lukea. Äidinkieleen ajattelin vain tallustella kokeeseen ja oksentaa kaiken paperille, niin tein myös tekstitaidossa. Englannissa voisin jopa panostaa, mutta taitaa tämän tytön pää olla jo niin täysi, ettei sinne mahdu enää yhtäkää sanaa tai kielioppi sääntöä. Joten pään tyhjennystä tiedossa englannin kirjoituksissa, jotta saadaan tilaa kauppiksen pääsykokeita varten.

Iloista keskiviikkoa kaikille!2 kommenttia:

  1. Noi Reese's Peanut Butter Cupit on mun siskon lemppareita :D Toin niitä sille hirveen kasan kun olin syksyllä USA:ssa. Ja vitsit näyttää hyviltä noi leipomukset, mäkin voisin kokeilla! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis kannattaa kokeilla oli minusta ainakin tosi helppo tehdä! Ja siis noi Reese's... Onneksi Suomessa ei myydä niitä ihan jokaisessa ruokakaupassa, muuten olisin aika pallo :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!