maanantai 17. maaliskuuta 2014

Sunny day


Ah, vapaus ja aurinko! Tuntui kyllä niin hienolta kun oli pitkästä aikaa aivan stressitön päivä. Vapauden tunne on hieno tunne. Ja totta kai tuo auringonpaiste kruunasi kaiken. Vähän tuli sellainen masennus tuossa lauantaina kun heräsi ja maa oli aivan lumen peitossa. Siis mitä ihmettä, vastahan oli melkein 10 astetta lämpöä ja sitten oli taas lunta?

Viikonloppu meni tosiaan Joensuussa kilpailuissa. Lauantaina oli aamulla lähtö ja sunnuntaina olikin sitten paluu siinä puolen päivän aikaan. Reissu oli onnistunut, mutta kyllä sitä väsyneitä oltiin kun kotiin viimein päästiin. Loppu sunnuntai menikin sitten ihan vain oleilessa, mutta sen olinkin ansainnut!

//Matkatavarat Joensuuhun//

//Ei tytöt meinanneet millään pysyä paikallaan, joten tässä paras kuva...//

//Voitto kotiin!//

Tosiaan aamulla kilpailivat minun toinen joukkue, jolla onkin päätavoite sitten huhtikuun lopussa SM_kilpailuissa. Itse en kilpailuihin päässyt, sillä oltiin toisen joukkueen kanssa junassa vasta Joensuuhun tulossa.
Ylempi kuva on siis minun ja Inksun tytöt, joilla oli ihan ensimmäinen kilpailu. Oli kyllä jännitystä ilmassa, mutta hyvin tytöt suoriutuivat. Kuudes sija ei ollut huono sija, kun muut olivat jo kokeneita kilpailijoita.
Alempi kuva siis toinen joukkue, jotka tähtäävät SM-kilpailuihin. Loistavaa tytöt!

Tänään kuitenkin rankan viikonlopun jälkeen suuntasin keskutaan. Shoppailu itsekseen on sellainen, jota olen vasta viimeaikoina oppinut tekemään. Ennen en jotenkin "kehdannut" mennä yksin kauppaan, mutta nykyään se on sitä parasta. Varsinkin kun on hyvä sää, niin ei todellakaan haittaa kävellä Helsingin kaduilla. Myös se, että ajankohta ei ole sitä ruuhkaisinta, niin pystyy paremmin nauttia, kun kaupat ovat melko tyhjillään.

//Aurinkolasit: GinaTricot (7.95e)/ Kynsiviilat: GinaTricot (3.95e)/ Ripsiväri:IsaDora (14.90e)//

Loppupäivä onkin tässä mennyt tuota Nälkäpelin toista osaa katsoen ja ihan vain rennosti ottaen. Pian tästä kuitenkin paluu arkeen, sillä pääsykokeet hengittää jo niskaan. Tai itseasiassa vanhemmat, mutta ihan hyvä se on, ettei pääse unohtumaan. Välillä tarvitsee sitä potkua persuksille. Nyt kuitenkin ruokaa nassuun ja menoksi, työt kutsuu!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!