torstai 6. maaliskuuta 2014

LightUi ihanaa, aurinko palasi, ainakin hetkellisesti. On se paljon mukavampaa herätä, kun aurinko paistaa silmään, kuin se, että kun herätyskello soi ja ulkona on silti aivan pimeää. Joten nautin ainakin hetken tästä "herään kun aurinko paistaa silmään"-tunteesta, ennen kuin sekin alkaa ärsyttämään. Mutta ah, aurinko!

Päätettiinkin käydä veljen kanssa tuota aurinkoa juhlistamassa, ei muuta kuin takapihalle kameran kanssa! Veli tykkää kuvailla kaikkea luontojuttuja ja no, ajattelin kerrankin käyttää tämän harvinaisen yhteisen ajan hyödyksi, kunnon kuvia! Kuten aikasemmin olen sanonut, kameran edessä en oikein osaa olla ilman, että koko homma menee pelleilyksi ja niin se oli nyt myös. Mutta saatiinpahan nauraa veljen kanssa, ennen kuin todettiin, että ei täällä ehkä ihan vielä takiton kevät ole.

Loppu päivä menikin sitten lukien, syöden viimeiset whoopiesit, jotka oltiin säästetty jollain ihmeen tavalla. Tulihan sitä katsottua vielä illalla So you think you can dance USA ja tuli vain sellainen olo, että voi kun itse osaisi tanssia edes lähellekään yhtä hyvin ja kauniisti, kuin suurinosa osanottajista osaavat. Pari syötävän suloista ja todella taitavaa alle kouluikäistä lavalle asteli ja varsinkin se 6-vuotias poika oli niin symppis! Osallistumis ikäraja on tosiaan se 18 ja kun päätuomari Nigel kysyi, että kai tiedät tämän ohjelman osallistuja ikärajan olevan 18, poika nyökkäsi. Kun Nigel kysyi pojan ikää, vastasi poika aivan pokkana 18. Tuomarit naureskelivat ja kysyivät vähän lisää kysymyksiä, ennen kuin päästivät tämän taiturin tanssimaan. Oli ilo katsella ja nauratti vain koko ajan, ei se, että poika olisi ollut huono tanssija, vaan koska 6 vuotiaaksi oli todella älykäs ja no TAITAVA. Tuli vain mieleen ne meidän tenava-jumppalaiset ja no, ei oikein voi sanoa, että samaa ikää olisivat...

//Päällä//
Aurinkolasit:Glitter
Sweater:Nelly
Farkut:BikBok
Lenkkarit:NikeEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!