tiistai 1. huhtikuuta 2014

Superman


Flunssa tulossa kovaa vauhtia ja taitanut jo iskeä päälle. Liian innokkaana taisin tuosta lämpötilan lämpenemisestä olla, kun tällälailla iskenyt nuha. Toivottavasti ei mene pahemmaksi, sillä rankka viikko takana, rankka viikko edessä ja erityisesti viikonloppu. Koko viikonloppu menee jälleen voimistelun merkeissä, tällä kertaa Tampereella, jossa toinen Cup-kilpailu järjestetään. Lauantai aamulla lähtö ja sunnuntaina paluu. Voi, voi, mutta ihan hyvillä mielillä lähdetään, saapahan sen maukkaan hotelliaamiaisen!


Aika on kulunut ihan järjettömän nopeasti, viikot vain menee nenän edestä ohitse. Lukemista olen nyt enemmän lisännyt ja yrittänyt saada sitä otetta itsestään, mitä tuo lukeminen vaatii. Ihan "loistavalta" ei vielä tämä tahti näytä, mutta kyllä se tästä. Pakko.
Odotan vain sitä, että saa pienen tauon tähän kilpailurumbaan. On se aika rankkaa, kun on joukkueita kaksi ja itse en osaa jotenkin pitää tunteita erossa, niin kun tytöt stressaa, niin minä stressaan. Yritän kyllä pysyä rauhallisena ja kannustavan, toivottavasti en näytä stressaantuneelta tytöistä... Tässä toivoo jo, että itse olisi siellä tekemässä, mutta tilanne on se mikä on. Kaipuu lajiin taitaa kasvaa vain vuosi vuodelta.


Kuitenkin kaksi aivan loistavaa asiaa mahtuu tähänkin viikkoon, joista olen aivan innoissani. Se on tätä materialismi rakkautta taas vaihteeksi.
Ensinnäkin tuossa nelisen päivää sitten Annikselta tuli aivan loistava viesti, sellainen, joka sai minut aivan hysteeriseksi. Okei, pistetään hysteeria vähän tuon väsymyksenkin piikkiin.
Mutta asia on tämä, että mennään katsomaan Divergent:in ensi-iltaa! Olen niin innoissani, että Annis varmaan pian katuu sitä, että pyysi minut mukaan. En ihan nyt kyllä tunnista itseäni, mutta eipä se mitään. Kirjaimellisesti hypin ylös ja alas, ja hauskinta tässä on se, että olin juuri viikko sitten lukenut kirjan, yössä. En siis ole mikään pitkäaikainen fani, joka on odottanut leffan saapumista. Selvä, myönnetään, kuumien jätkien perässä mennään leffaa katsomaan. Mutta hei, miksi ei?

Toinen asia on se, että sain vihdoin hankittua EM-kilpailuiden liput ensi syksylle, joten Islanti, täältä tullaan! Kisa liput vasta hankittu, ei lentoja tai hotellia. Ne kuitenkin tulee ajankohtaiseksi aivan pian, nyt pitää vain odottaa tilin parantumista, sillä raapaisi mukavasti tuo maksuerä. Mutta lokakuussa Islanti kutsuu ja innostus varmaan nousee ihan pilviin taas, hehkutukseen asti, kun ajankohta lähestyy. Itse en ikinä ole Islannissa käynyt ja se on kyllä yksi niistä maista, jonne ehdottomasti haluan matkustaa ja nyt siihen on loistava tilaisuus.
Tästä tulette kuitenkin varmaan kuulemaan vielä pitkään, aina lokakuuhun (ja jälkeen) asti.

//Instagram:@pamikyltsi//

Paluu kuitenkin tuohon lähempään ilonaiheeseen ja pieni loppu kevennys. Itse ainakin nauroin, mutta ehkä se johtui siitä univelasta ja ajankohdasta, sekä löyhästä huumorintajusta. Hehee....Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!