keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Kukka meri


Huhhu, nyt on taas netin kanssa tapeltu, eikä vieläkään toimi. Kännykän nettiä tässä jakelen, jotta edes jotain pääsisin päivittelemään. Ärsyttää kun mikään ei voi ikinä toimia niin kuin pitäisi... Arg!

Pääsiäinen tuli ja meni ohitse ihan hujauksessa. Oli kyllä loma tarpeessa, aivan sekaisin olin päivistä ja olen edelleenkin! Onneksi nyt ei vielä ole mennyt niin sekaisin, että olisi väärässä paikassa väärään aikaan...
Turkuun lähdettiin mummia moikkaamaan ja kuskina toimin minä! Kyllä, minä ajoin Turkuun asti ja vähän kyllä jänskätti, kun viimeksi sen auton ratin takana tuli oltua helmikuussa. Hyvin kuitenkin selvittiin ja olin kyllä aika yllättynyt, kuinka hyvin se ajaminen sujui. Toinen vaihe odottaa ja pitäisi se nyt kiireesti suorittaa, mutta nyt vähän rohkeammin mielin ollaan.

IMG_20140422_100555

//Päällä://
//Bleiseri:Zara/Peplum toppi:BikBok/Farkut:BikBok//

Mummin luona hyvän ruoan sekä seuran merkeissä menikin sitten se koko päivä. En tosiaan tiedä oliko päivä perjantai, taisi olla, koska lauantaina olinkin sitten valmentelemassa, kuten myös maanantaina. SM-kilpailuiden lähestyessä alkaa kyllä yhdellä sun toisella olla jännitystä ja hieman sitä stressiäkin löytyy. Aika vain menee aivan siivillä ja lauantaina H-hetki koittaakin. Kaikki siis vain kannustamaan Liikuntamyllyyn klo 12.15!

IMG_20140420_182749

//Markus pyydystämässä mehiläistä//

Eilen vietetiinkin perheen voimin isän 50-vuotis syntymäpäiviä. Lämmin sää oli kyllä aivan ihana, vaikka suurin osa siitä vapaasta ajasta kuluikin keittiössä kakkua isälle tehden. Tuntuu kyllä hassulta, eihän se meidän isä nyt 50 voi vielä täyttää, ei se nyt niin vanha ole! No toisaalta, täytänhän tässä itsekin ensiviikolla 20, että sellasta...


1398195124275

Tänään onneksi aurinkoinen sää jatkui, tosin ei yhtä lämpimänä. Kuitenkin hyvä sää oli aika nautinnollista, kun Ilonan kanssa nähtiin pitkästä aikaa. Ilona tullut juuri Hong Kongista ja oli sellaisen kivan päivetyksen saanut iholleen. Pieni kateus siinä iski...
Ruoan metsästyksen tuloksena päädyttiin Santa Fe:hen syömään Caesar-salaatit. Oli muuten todella hyvää, en aikaisemmin ollut edes tajunnut, että tuolta saa ainakin lounasaikaan muutakin kuin niitä burrittoja yms. Cokiksetkin oli isot ja halvalla päästiin suhteessa muuhun aikaan syömiseen. Lounasaika on kyllä halvinta aikaa, miksi edes käyn muulloin ulkona syömässä...?


20140423_125416

Siinä sitten kuulumisia päivitellen aika kului nopeasti. Tarjoilija tuli parit valomerkit antamaan, kunnes sitten noustiin masut täynnä ylös ja takaisin ulkoilmaan. Ihmisiä ei onneksi ollut paljoa liikkeellä, väenpaljous kauhistuttaa. Mitenköhän sitä ollaan selvitty tähänkään asti... Ihmiskammo taitaa piillä sisällä.

Pari viikkoa sitten olin eksynyt Monkiin ja kokeillut harmikseni farkku shortsihaalaria. Siitä asti on kyseinen haalari kummitellut mielessä ja nyt vihdoin ja VIIMEIN ostin! Tuli kyllä taas materialismirakkaus hyökkäys. Nyt vain odotan sitä kesää ja niitä super-lämpimiä säitä lisää kiitos.


2014-04-23_04-18-51

//Lippis:Stadium 17,90e/Farkku shortsihaalari:Monki 45e//

Tulen taas päivittelemään kuin pystyn, jos vaikka pian oltaisiin tuo netti ongelma selätetty. Ei näin kännykän netillä viitsi päivitellä, mutta kyllä tässä tyttö aina keinot keksii. Kännykällä en enää tykkää tehdä postauksia, on jotenkin niin hankalaa ja tönkköä.
Netti vuodatukset nyt jätetään taakse ja nauttimaan tuota aurinkoa. Vappukin tulee pian ja se tarkoittaa myös sitä, että SYNTTÄRIT!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!