perjantai 25. huhtikuuta 2014

Spring shoes


Keväisten säiden fiilistelylle jatkoa. Esittelyssä meikäläisen kevät kengät, tai siis ne suosituimmat ja ahkerasti käytössä olevat. Nyt on nimittäin viimeinkin talvikengät tungettu varastoon, vaikka varmasti UGG:it vierailevat vielä kesällä tuttuun tapaansa jalassa. Voi UGG:it, viimeinen talvi taisi nillä olla, niin kovia kokeneet kaverit on jo. Uudet siis ensi talvella!
Eilen pääsi ballerinat ensimmäistä kertaa jalkaan ja tutustumaan vuoteen 2014. Aluksi vähän mietin, että tuleekohan minulla kylmä, mutta ei tullut ei. Hyvin pärjäsin vaikka tuulikin tuolla keskustassa.
Ballerinat on ehkä minun yhdet lämpikengistä. Ne saa niin nopeasti jalkaan ja sopivat kaiken kanssa. No, onhan mulla conversetkin vaikka millaisten vaatteiden kanssa yhdistettynä, mutta juuri tuo että voi vain sujauttaa jalkaan sopii kiireelliseen, aina myöhässä olevaan-elämäntapaan.

2014-04-25_12-33-06

Tärkeintä kuitenkin minulle kengissä on se mukavuus. En kestä kenkiä joiden kanssa ei voi juosta koko päivää ympäriinsä, kun alkaa hiertää milloin mistäkin. Onnekseni olen nyt viimeaikoina onnistunut välttämään tuollaisista kammotuksista ja jalat ovat vain huutaneet halleluja. Mikään ei ole kamalampaa kuin kengät jotka hiertää ja niitä ei voi vaihtaa. Viime vuonna oli yhdet sellaiset kengät, joten kanteli vaihtokenkiä mukana. Järki ohoi?? Jos kerran omistaa hyvät kengät, niin miksi ihmeessä käytää huonoja? En tiedä, mutta nyt vuotta viisaampina ei tarvitse onneksi niin tehdä.
Käytän kuitenkin ne hyvät kengät yleensä aivan loppuun. Esim edellisiä Converseja käytin niin pitkään, kunnes pohja lähti irti, kirjaimellisesti. Ei siinä muuten mitään, mutta oli talvi ja ihanasti ne lumet sitten jalkaan osui. Kiireesti juoksin kotiin, onneksi oltiin jo melkein koti pihalla asti.

2014-04-25_12-30-49

//Converse(Stadium)/CocaCola-kengät(FashionHouse)/Piikki ballerinat(Berliini)/Mustat ballerinat(Berliini)//

Berliinistä tuli löydettyä varmasti maailmanparas kenkäkauppa tai oikeastaan kaksi, joista ballerinat ostin. Berliinin matkasta sekä shoppailuista voi lukea aikaisemmista postauksista TÄSTÄ, TÄSTÄ ja vielä TÄSTÄ. Jos mietit lähteäkö kyseiseen kaupunkiin niin sanon 110% varmuudella käsi sydämellä että LÄHDE! Yllätyin itse kyllä niin positiivisesti koko kaupungista ja ehdottomasti haluan palata takaisin.

Olen ehkä maininnut jossain kenkäongelma osiossa, että minulla on melko pieni jalka joka on sekä hyvä että huono asia. Hyvä asia siinä mielessä että usein kokoja löytyy ja voin myös ostaa mallikappaleita kuten esim nuo CocaCola kengät, jotka olivat kokoa 37. Kengän kokoni on siis varmaan oikeasti lähimpänä sitä 36,5 kuten Converset ovat. Kuitenkin ostan usein 37, kyllä ne menevät aivan hyvin eivät ole niin isot ettei niillä voisi olla. 36 menee taas välillä vähän liian pienen puoleiseksi.
Huono puoli pienehkössä kengän koossa on se, että harvoin voin  laita kenkiä keneltäkään. Tuntuu että kaikill on se kengän koko 39, joten ehei, ei kengän lainausta.
Siinä nyt sellainen pieni tieto isku taas minusta.

Mutta siis pähkinän kuoressa, keväällä kengät ovat ehdottomasti jotkin tennarit tai vastaavat sekä ballerinat. Niillä pärjää niin pitkälle, että jos talvea ei Suomessa olisi, niin ne varmasti riittäisisivät minulle oikein hyvin. Yhdet flipflopit on kuitenkin kesäksi pakko ostaan, Primarkista edelliset palvelivat hyvin, mutta on kyllä uusien aika. Ehkä pitäisi sittenkin ottaa se lähtö sinne Berliiniin...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!