tiistai 29. huhtikuuta 2014

JSM Bronze


Otsikko ehkä kertookin jo kaiken, mutta siis viime lauantaina meidän ihanat tytöt voittivat SM-pronssia! Kovat odotukset tytöillä oli ja ehkä alussa sellainen pieni pettymys tuo pronssi oli, mutta kyllä se pian hymyksi muuttui. Aika hieno juttu tuolla kokoonpanolla, kun kyseessä on kuitenkin yhdistelmä joukkue ja tytöt treenanneet vasta muutaman kuukauden yhdessä. Toiseksi tulleet ja voittajat ovat olleet yhdessä aivan pienestä pitäen, joten kova saavutus tämä kyllä oli!

2014-04-29_12-36-31

Aamulla oli kyllä jännitystä ilmassa, eikä se siitä haihtunut ennen palkintojen jakoa. Muutama epäonnistuminen mahtui kilpailusuorituksiin, mutta kaiken kaikkiaan oli onnistunut kisa. Pisteet nousivat ja erityisesti vapaa oli tyttöjen parasta kisa antia tällä kaudella.
Vielä yhdet kisat mahtuvat, ennen kuin kausi saatettu päätökseen, kuitenkin SM-kilpailut olivat se kauden päätavoite. Mitali tuli kotiin ja kyllä on helppo hymyillä, viimeistään näin jälkikäteen.


2014-04-29_12-39-00

Palkintojen jaon jälkeen otettiin kuvia, mutta ei niistä oikein meinannut tulla mitään. Nälkä taisi painaa itse kullakin ja pikku hiljaa se innostuminen siitä mitalista alkoi kasvaa. Kuvia kuitenkin otettiin ja siitä sitten pukuhuoneiden kautta lähdetiin koko poppoolla syömään. Vastaantulijat kyselivät tytöiltä mitaleista ja onnitteluja tuli, mikä tuntui kyllä hyvältä. Kuinka paljon tuntemattoman kehu voikaan ilahduttaa entisestään!


2014-04-29_12-34-47

Kampin Memphikseen oltiin varattu pöytä ja nälkäisinä niitä poppareita siinä pöydässä syötiin ennen kuin ruoat saatiin. Valmentajien kanssa otettiin mitali skumpat, joka maistui muuten todella hyvälle, johtuen ehkä juomisen syystä.
Ruoka oli kyllä niin hyvää ja nälkäisenä hotkaisin sen hetkessä. Ihan kaikkea ei kuitenkaan jaksanut syödä, tuntui kyllä niin pahalta jättää siihen, kuin oli vain niin hyvää. Kuitenkin jos ei mahdu, niin ei mahdu, karu totuus.

Memphiksestä lähdettiinkin aika raketti lähdöllä takaisin kohti Myllyä, sillä seniori kilpailut oli alkamassa. HGK:ta kannustamaan ja vitsit mikä tunnelma! Huomasi kyllä että laji on saanut nostetta alleen. Äänikin siinä kannustksessa lähti, mutta onneksi kannustus ei ollut turhaa, sillä HGK voitti Suomen Mestaruuden!
Siinä itselläkin itku pääsi, kun rakkaita ystäviä ja entisiä joukkuetovereita meni onnittelemaa, niin iloinen vain olin. Se työn määrä, jonka tytöt oli tehnyt, oli kyllä ansaittu mitali.

HGK:n SM-kilpailu video


Screenshot_2014-04-29-12-41-46-1
instagram: @hgkeliten

Illalla olikin sitten mitali juhlien vuoro. Itse lähdin aloittelemaan Kristan luokse ja sieltä sitten Kaivolle. Oli niin hauska ilta, kuulostaa sellaiselta plaa plaa, kun sanoo että oli hauska ilta. Kuitenkin sitä se oli. Ilon määrä oli vain niin suuri, ettei sitä voi sanoin kuvailla. Se on asia mikä pitää kokea itse, silloin vasta ymmärtää mistä oikein on kyse.


2014-04-29_12-40-07
IMG_20140426_231128
2014-04-29_12-33-37

Nyt perjantaina onkin synttärit! Sitä ennen kuitenkin vappu, jonka juhlinta alkaa jo huomenna. Vähän kateellisena tässä ollaan, kun osalla se lakki on, mutta itsepä olen valintani tehnyt. Ennen vappua en varmaankaan tule päivittelemään, mutta vapun jälkeen sitten.
Siispä hyvää vappua kaikille ja ottakaahan ihan rauhassa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!