maanantai 14. huhtikuuta 2014

Viikko 14-15


Päälle viikko on mennyt aivan hujauksessa ja hiljaiseloa on blogin puolella eletty aika ruhtinaalisesti. Syitä on monia mutta suurin syy oli varmaan se, että netti lakkasi toimimasta ja kännykällä päivittely on aivan kamalaa. Mutta nyt ollaan taas täällä ja koska joitain asioita kuitenkin tapahtui, mennään kuvien voimalla viime aikaiset tapahtumat läpi.


4.4 vietettiin meidän äidin syntymäpäivää ihan vain perheen voimin. Sain älynväläyksen ja leivoin kotona ollessani ylläri kakun ja se olikin sitten se ensimmäinen täytekakku jonka olin koskaan itse leiponut. Täyte puolen hoidin ihan itse maistamalla ja tuli kyllä todella ylpeä olo. Koristelu nyt vähä lässähti, kun siinä yhdeksän aikaa töistä saapu, niin ei se käsi ollut niin vakaa kuin olisi pitänyt olla.

5.4 aamulla olikin sitten aikainen lähtö, nimittäin viikonloppu reissu Tampereella kutsui. Ei kyllä millään olisi jaksanut seitsemäksi Rautatieasemalle raahautua, mutta onneksi saatiin kyyti autolla, kun veli oli samana yönä lähtenyt MM-kilpailuihin Bulgariaan.

//Kuva Tampereen Cumulus hotellin hissistä//
//Päällä//
//Huivi: BikBok/Takki:Bershka/Neule:Reserved/Farkut:BikBok//

Lauantaina oli nuorempie, eli 2lk. tyttöjen kilpailut. Tytöt paransivat suoritustaan toisissa kilpailuissaan ja hyvillä mielin kyllä oltiin Kreetan kanssa, joka oli Inkaa lähtenyt tuuraamaan. Ainoa sellainen kompastus ja siis kirjaimellisesti kompastus, oli se kun astuin kanveesilta vähän ohi ja nilkka ympäri. Ensiapu pisteelle jäitä hakemaan, mutta onneksi ei nivelsiteissä muuta kuin venähdys. Pystyin siis koko viikonlopun kävelemään, tosin vähän linkaten. Ei keppejä enää ikinä kiitos!

//Platium//

6.4 olikin sitten vuorossa toiset tyttö ja kyllä huomasi kuinka rankkaa se valmentajana oleminen oikein on. Kilpailu tilanteessa kun itse jännittää koko ajan muidenkin puolesta, mutta sitten itse pitäisi olla se rauhallinen, joka rauhoittelee tyttöjä.
Pieni mainostus, eli jos liikut Helsingissä 26.4, tule ihmeessä katsomaan TeamGymin SM-kilpailuita Liikuntamyllyyn. Junioreilla kilpailu alkaa 12.15 ja senioreilla puolestaan 17.15. Itse olen siellä koko päivän, ensiksi valmentajana juniori kisassa ja sitten ihan kannustamassa kavereita voittoon.
Mutta sitten takaisin näiden tyttöjen kilpailuun. Sijoitus hopeaan, johon saatiin olla ihan tyytyväisiä, sillä voittaja joukkue oli tällä viikolla edustamassa Suomea PM-kilpailuissa Islannissa. Kuitenkin kun voitontahtosia ollaan, niin kyllä se kulta on kiikarissa sitten SM-kilpailuissa. Hehee...

//voitte seurata joukkuetta Instagramista @askieppi//


7.4 kävin ostamassa uuden läppärin, sillä edellisestä koneesta sain tarpeekseni. Isän kanssa Jätkäsaaren Verkkokauppaan, sillä minä en oikein ymmärrä näistä jutuista oikein mitään. Ja ihan hyvä se oli, että isä vähän suomenteli niitä juttuja, mitä myyjä oikein selitti. Siis haloo, on hienoa että kerrot jotain uusia näytönohjauskoodi systeemejä, mutta oikeasti, näytänkö siltä että ymmärrän jotain, jos seison suu auki? Siinä nimittäin mietittiin kahden läppärin välillä ja kun myyjä kysyi siinä kaiken selittelynsä jälkeen kumpi, niin olin vain että tuo valkoinen. Jälkikäteen isä sanoi, että hyvä valinta siinä oli paremmat jotkin plaa plaa jutut, mutta joo...


HP:n valkoinen siis tuli kotiin kiikutettavaksi! Olen kyllä super iloinen ja ennen kaikkea TYYTYVÄINEN tähän ostokseen. En edes muistanut miltä tuntui, kun kone toimii. Ilmeisesti tältä.
Käytiin vielä isän kanssa sushilla  Day&Night:issa ja oli sellaista aika perussushia. Pitkään aikaan en ollut sushia syönyt niin maistui kyllä hyvälle ja ehkä se nälkäkin siinä oli oma maustetta antamassa.


9.4 oli ehkä kuitenkin se kohokohtien päivä. Siis aivan loistava päivä!
Ensinnäkin mentinn Anniksen kanssa katsomaan Divergent. Ei kyllä turhaa ollut maailma hehkuttanut leffaa, sillä ehkä ensimmäinen elokuva jota voisi melkein sanoa paremmaksi kuin kirja. No ei nyt ihan, mutta melkein on jo aika hyvin. Tosin ehkä tuolla Theo Jamessilla olisi omat kuumuutensa pelissä... Ehkäpä.


Päivä jatkui loistavasti, kun illalla myöhään olin lähdössä Kisikseltä, niin vaksit antoivat minulle pullan. Siis pullan! Oli siinä kyllä yhtä hymyä yhdeksänaikoihin, kun bussille kävelin. Päivä oli muutenkin niin onnistunut, bussi kuski päästi sisään, vaikka oli jo liikennevaloissa ja ehkä olinkin sitten sen koko päivän vain jotenkin aloittanut mallikkaasti.

Muuten sitten viikon reikiin mahtuu opiskelua enemmän tai vähemmän. Vielä en oikein jaksa stressata, sillä SM-kisat antavat sellaista omaa stressiä ja haluan pysyä tyttöjen takia rauhallisena. Tiedän itse kuinka stressaavaa on kilpailaa ja kuinka tärkeää valmentajan tuki sekä rauhallisuus on. Hyvin perusteltua, ainakin itselleni! Voi, voi, ehkä vain pitäisi lukittautua jonnekin neljänseinän sisään ilman puhelinta tai mitään muuta sähköistä välinettä.


Kaikkea tuollaista siis mahtunut, joten ihan innolla odotan tätä pääsiäistä, joka onkin sitten meikäläiselle miniloma. Kyllä, valmennuksesta en eroon ihan kokonaan pääse, mutta tällä hetkellä en haluaisikaan. Oma motivaatio on aikalailla koholla molempien joukkueiden suhteen ja sen kyllä huomaa siitä, että vähän tuppaa kiivastumaan. Kuitenkin parempi näin, silloin ainakin tietää, että välittää.
Nyt olisi ehkä aamupalan aika ja uusi viikko lähteekin hyvin liikkeelle vaikka pannareista! Jep, taidampa mennä niitä tekemään...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!