keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Oma kalenteri

Ajattelin etten tulisi postailemaan ennen kuin vasta vuoden 2015 puolella, mutta aamulla postilaatikkoon oli kalahtanut sen verran odotettu paketti, että olihan sitä pakko tulla tännekin vähän hehkuttelemaan. Olin nimittäiin tuossa tehnyt itselleni kalenterin vuodelle 2015 ja tilaus saapuikin juuri sopivasti tnään. Ei siis yhtään liian aikaisin, eikä yhtään liian myöhään!
Untitled 

Kalenterin suunnittelin ja tilasin persoonallinenkalenteri.fi kautta. Oli kyllä niin kätevä ja näppärästi tuli kotiinkin. Noin 2-3 viikkoa siinä meni. Hintaa omalle kalenterille tuli vajaa 40e. Olen vain nyt jotenkin niin täpinöissäni että en oikein saa sanotuksi.

Itselläni kalenteri on tosi paksu, sillä halusin paljon kirjotustilaa. Niitä kyllä kerrankin on, tyhjiä sivuja taitaa riittää tälle vuodelle. Yleensä kun joutuu sitten roudailemaan erilaisia paperi nippuja lisäksi sun muuta, niin nyt ei tarvitse. Mutta siis sivuilta löytyy vaihtoehtoja oman kalenterin tekoon ihan pilvinpimein, joten suosittelen käymään kurkkaamassa, tekemässä vaikka se oma kalenteri ja jos miellyttää niin sitten tilaa.

Nyt kuitenkin valmistelemaan iltaa varten, kiire alkaa taas pukkaamaan... Ei sitä koskaan näköjään voi sitten oppia. Palaillaan vuoden 2015 puolella ja hyvää uutta vuotta kaikille. Muistakaa kuitenkin pitää jotain järkeä päässä, ettei vuosi nyt huonosti ala!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!