perjantai 19. joulukuuta 2014

$$$$$

Ruotsista siis tosin tarttui muutama asia mukaan. Aika nihkeästi oli kyllä asioita kaupoissa tai sitten se vain johtui siitä lämpimästä takista, jota ei millään tahtonut riisua. Oli syy sitten mikä tahansa, lompakko varmasti kiittää. Tosin kyllä tässä joululahjat ostettua huomasi, ettei se tili kovin kummoiselta näytäkkään. Tiukka kuukausi jälleen vaihteeksi tulossa. Niin varmaan...


//Calvin Klein One Shock for Her 37,90e//

Tax Freesta nappasin hajuveden heti ensimmäisenä iltana jo. En oikein ole mikään hajuvesien suurkuluttaja, todella vähän niitä on, ei sellaista liutaa niin kuin monilla. Tuo Calvin Kleinen tuoksu kuitenkin iski ja Suomeen asti tuli sitten kiikutettua. Ehkä minäkin alan tässä lämpeämään hajuvesille, nyt on jo muutama tosi hyvä tullut bongattua niin naisille kuin miehille. Ja eikö se niin mene, että paremmin myöhään kuin ei milloinkaan?


//Fleece:Hollister 55,50e(74e)/ Sweater:Hollister 38,25e(51e)//

Molemmat yllä olevista neuleista siis ostettu Hollisterista. Alennusmyynnit oli siellä ihan täysillä käynnissä, kaikista yläosista -25%. Ei siis paha ja molemmat on kyllä ahkerassa käytössä olleet ostopäivästä lähtien. Varsinkin ihan rakastuin tuohon ensimmäiseen, tuon karvan takia. Niin pehmeä ja sileä, ei raaskisi päältä pois millään ottaa.

Keskiviikkona tosiaan oltiin Inksun kanssa vähän joululahja ostoksilla. Kerrankin oli sellainen jotenkin selkeä kuva, ajatus kulki hyvin ja tehokkaasti. Kaikki joululahjat sain hankittua, joten siltä osalta huojentunut fiilis. Niin ja kerrankin olin oikeasti ajoissa! Mutta kyllähän sitä oli pakko vähän itsellekin jotain ostaa... Hehe, vähän lisää joululahjoja itselle.

Tosiaan hävinneetä tekoturkisliivistä ei ole mitään kuulunut. Olen jo osittain sille hyvästit heittänyt, mutta toivoa kuitenkin vielä on. Hivenen ainakin... Zara on siitä vähän petollinen kauppa, että sen takki tarjoama on aivan taivaallinen. Ja mitä tapahtuu, kun takkifriikki astelee Zaraan? Se, että sieltä astellaan pois kassi kourassa. Aivan, tulipa sitten ostettua tekoturkistakki.


//Tekoturkistakki:Zara 89,95e//

Oli kyllä takin kuvaaminen haastavaa, kun pinta sellaista kiiltävää, niin valo vain heijasteli. Myös jotenkin tossa Olympuksessa asetukset aivan oudosti, saanut jo jotenkin normaalisti, mutta vieläkin tulee aivan oudon näköisiä kuvia. Taitaapi ilta mennä ohjekirjaa lukiessa, sillä kyllä tuo vika nyt pitää saada pois. Joulukin tulossa ja kuvia varmasti otettava...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!