maanantai 8. joulukuuta 2014

OnePiece x2

Iloinen yllätys odotti aamulla oven takana, kun UPS:in mies siellä paketin kanssa koputteli. Pakettia olikin jo odotettu, joten ei ihme että kun se sitten siinä kätösissä oli, niin auki vaan ja sisältöä ihailemaan. Hymyä sitä vain oltiin. Ai tätä materialismi rakkautta!

Untitled

 OnePiece on kyllä vallannut minun sydämmen ihan totaalisesti, jos sitä ei joku vielä ole huomannut. Se rentous ja sellainen huolettomuus vain vetoaa täysin, puhumattakaan mukavuudesta. Ja potkupuvut on vain se mun juttu, eiköhän nyt kolmen sellaisen omistaminen kerro tästä villityksestäni jotain...

Tällä kertaa tilaukseen lähti siis kaksi, sillä OnePiecen nettisivuilla oli kampanja, että kun tilaa kaksi saa halvimmasta tuotteesta 50% aletta. K E L P A A ! Muutenkin kun aluksi katsoo, voi hinta tuntua isolta, kun siihen sitten länttää ne melkein 10e toimituskulut, mutta tarjouksia löytyy melkein pitkin vuotta. Varsinkin kesällä on ihan super isot alet, jolloin oikeasti tavaraa saa 75% alella.

Toimitus tulee tosin todella kätevästi, koti-ovelle asti. Ja ei siinä tainnut kuin viikko mennä, ja nopeammallakin toimitusajalla halutessaan saa. Joten eipä tarvitse kauaa odotella, vaikka tosin odottelu kuin odottelu on aina yhtä piinaista.

Untitled Untitled

Tilasin siis  College 48 Onesie:n sekä Whatever Pants:it ja hintaa näille toimituskuluineen ja laskulisineen tuli yhteensä 168,60e. Ei siis paha, ainakaan minun mielestäni! Ja täysin hintansa arvoisia. Tällainen joululahja minulle, itseltäni. Housuissa pitää vähän odotella että alkavat istua, mutta muuten kokovalinnat meni nappiin.

Nyt on uusi OnePiece päällä, joten vähän ruokaa ja Frozenin katselua. Varmaan oikeasti yksi lemppari leffa nykyään, en vain saa tarpeekseni Olafista. Ihana lumiukko, niin sympaattinen, että ei sitä melkein kestä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!