perjantai 14. helmikuuta 2014

#märskyarmy

//Minä ja Annukka//

//Krista ja Marjut päättivät tulla piipahtamaan//
Jengi kasassa!


Penkkarit! Oli ja meni ja nyt lopullisesti ohitset. Ei enää uusinta kierrosta. Tämä oli tässä. Kiitos.
Aamulla aikaisin suunnattiin Mimosan, Innan ja Martan kanssa meiltä kohti Aksun lukaalia, joka sijaitsee aivan koulun lähellä. Siitä se penkkarit 2014 lähtikin liikkeelle. Aikamoinen meno oli koko päivän, kuviakin laidasta laitaan, mutta tässä nyt muutamia tuosta päivästä.
Mutta siis lyhyesti, abishow... no ei mennyt ihan kuin strömssössä, mutta mitä nyt voi olettaa, kun ei ole harjoiteltu ja ihmiset pienissä. Showsta rekkoihin. No ei sekään mennyt kuin strömssöössä, kun oli aika lähteä, puuttui meiltä vielä yksi rekka. Kontti kyllä oli, mutta kappas, ei rekkaa. Onneksi asia hoitui ja kaikki pääsivät kyytiin (melkein...).
Hotelli huoneelle matka kävi viimein ja koska alkoholinalaisena oltiin, oli mäkin paikka. Itseasiassa kahdesti, sillä illalla penkkari jatkoilta vatsat kurnivina Aksun ja Martan kanssa mäkkiin jälleen.


Illalla taisi nälkä olla tosin isompi, kun se sipsipussikin siitä mukaan lähti... Mutta siis oli kyllä taas ylä- ja alamäkiä läpi penkkarit, itselläni tosin taisi olla vain niitä ylämäkejä. Lopputulos tosin: ei ääntä ja vasemman käden keskisormessa jotain häikkää. Sellaista se kai on, mutta raajat ehjinä ollaan!

Kävin tässä vielä aamulla katsomassa Juliuksen ja Miron kanssa vanhatkin meidän koululla. Oli kyllä kauniita tyttöjä ja komeita poikia. Pääsihän siinä itsekin tanssahtelemaan, kun ystävä tuli hakemaan tanssiin. Tuli kyllä ihan muistot mieleen ja siinä poikien kanssa huonolla läpällä muisteltiin omia vanhoja. Niistäkin on jo pari vuotta! Vanhus....

//Tämän päivän ruoka saldo, muistuttaa kovasti eilisen tuplamättäystä...//

P.S Ihanaa ystävänpäivää kaikille, toivottavasti vietätte sen hieman paremmin kuin minä täällä kotosalla yksin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!