maanantai 10. helmikuuta 2014

Hengähdys tauko

Päällä:
Huivi: BikBok
Takki: Zara
Neule: OnePiece
Farkut: BikBok
Kengät: Nike Free5.0 (Stadium)

Huh, nyt on englannin kuuntelu takana ja melkeinpä kuukauden tauko seuraavaan stressi kohtaamiseen. Kuuntelu oli jotenkin paljon rattoisamman tuntuinen, kun olin ajatellut, mutta saa nähdä mitä kaikkea meni väärin. Ainahan se aluksi tuntuu hyvältä, mutta lopputulos ei välttämättä niinkään...
Kaiken tämän kunniaksi suuntasin keskustaan vähän mieltä rentouttamaan. Yllätyksekseni en kuitenkaan ostanut mitään, tai siis vaatetta. Penkkareita varten puuttui muutama asia, mutta nyt taitaa kaikki olla aivan valmista. Torstaita odotellessa!
Cubuksessa kävin piipahtamassa, sillä olen jo pidempään halunnut kellohameen. Kuitenkin kun Cubuksesta sellaisen löysin ja kokeilin, totesin, ettei malli ehkä ole se minun juttu. Näihin gaselli koipiin (huomaa sarkastisuus) ei oikein soveltanut ainakaan se malli, ehkä joku toinen sitten paremmin. Tai sitten vain totean, ettei kellohameet sovi minulle. Ehkäpä kuitenkin löytyisi jostain se sopiva... Saahan sitä toivoa.
Pakkohan oli laittaa uudet popot jalkaan heti kun sää oli joksenkin suotava. Niin siinä ainakin minulle käy, että kun jotain uutta on hankkinut, niin haluaisi koko ajan pitää niitä päällä. Ei siis ihme, että kengät on nyt pyörineet postauksessa kuin postauksessa. Tosin noiden kenkien oikea väri ei oikein vieläkään tahdo kuvissa näkyä... Ehkäpä se jossain näkyisi! Tuossa Cubuksen sovituskopissa vain valo heigastui niistä koko ajan, joten luovutin. Nyt ruokaa naamaan ja MasterChefin katselua ennen kuin työt kutsuu. Toivottavasti kaikkille on tulossa hyvä viikko, itse ainakin toivon viikosta hyvää, varsinkin penkkareista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!