tiistai 25. helmikuuta 2014

Leighton MeesterMoni varmasti on jo käynyt Nellyn sivuilla ihastelemassa uutta kokoelmaa, joka on koonnut aivan ihana Leighton Meester! Itse ainakin oikein odotin tuota kokoelmaa ja ilokseni huomasin (lompakon suruksi) kaikkia ihania juttuja, jotka päätyivät suosikkeihin. Osaa ei tosin vielä ollut tullut myytäväksi, joten sitä odotellessa.
Leightonin tyyli on hyvinkin erilainen kuin Blairin ja ainakin hänen henkilökohtainen tyylinsä miellyttää enemmän minun silmääni. Siispä ei ollut ihme, että todellisuudessa meinasin klikatta kaikki sinne listoille, aivan, myös kengät! Vaikka en korkokenkä ihminen olekaan, en siis todellakaan, niin jopa hänen valitsemansa kengät iski. Ja ei, kyseessä ei ole se, että koska hän on kuka on, niin sen takia miellyttää, vaan yksinkertaisesti se, että itse pidän kovasti saman kaltaisista vaatteista. Etenkin tuo huoleton+sporttisuus+tyttömäisyys+rentous-tyyli. Voikohan noita edes tuollalailla yhdistää, näköjään voi!
Mutta siis selittelyt jääköön tähän, sillä lukeminen kutsuu, mutta käykää kurkkaamassa kokoelmaa, jos sieltä jotain vaikka löytyisi ja jos ette vielä ole käynyt. Kyseessä siis Leightonin valitsemia vaatteita Nellyltä, eikä hänen suunnittelemiaan, kuten jostain blogeista olen lukenut... Vähän ehkä liian innokkaita faneja ollut liikkeellä (:.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!