sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Italo


Lauantaina pitkän leiripäivän jälkeen näin Ilonaa sekä Jennaa pitkästä aikaa. Syömään oltiin menossa ja ensin käytiin La Famigliassa katsomassa olisiko tilaa ollut. No eihän siellä ollut, joten ehdotin josko kokeiltaisiin Forumin yläkerrassa olevaa Italo ravintolaa.
Tilaa löytyi ja istuuduttiin, tilattiin pitkän mietinnän jälkeen, sillä siinä aikalailla suodettiin  edestakaisin valintojen kanssa. Viimein kuitenkin totesin, että otan vuohenjuustokanaa sekä lisukkeeksi risottoa. Nappi valinta, oli kyllä niin minun makuuni ja vaikka luulin, ettei minulla olisi nälkä ollut, niin olihan siinä. Jälkiruoaksi tiramisua, joka tosin ei ollut niin hyvää kuin omatekemä (itsekästäkö?). Siinä sitten menikin aika oikein hujauksessa syöden ja rupatellen.
Muuten kun mietittiin ruokapaikkaa, niin todettiin Ilonan kanssa, ettei ole mitään sellaista paikkaa, josta voisi etsiä sopiva ruokapaikka itselleen. Tai ainakaan me emme sellaisesta tiedä, onhan se nettisivusto eat.fi vähän sen tyylinen, mutta silti, pitää siinäkin tietää tarkkaan mitä hakee yms.

Tässä on nyt aikalailla tulossa kaikkea ja pieni pelko siitä, että ajan itseni piippuun on nyt kyllä tullut päähän. Hirveesti tehtävää, niin vähän aikaa. No, ehkä kunnon yöunet auttavat, joten taidankin tästä mennä nukkumaan. Vaikka Suomi-Kanada peli onkin kesken, niin silmät uhkaavasti menevät vähän väliä kiinni. Joten pikapostauksen saattelemana sanon hyvät yöt ja toivottavasti ehdin/jaksan tulla postailemaan viikon aikana. Tosiaan hiihtoloma-leiri normaalin valmennusrumban lisäksi tiedossa ensiviikolla...

//Vuoden ensimmäinen laskiaispulla//


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!