perjantai 7. helmikuuta 2014

Love or Love?


Vihdoin! Viimein! Odotus! Palkitaan! Ihanat! Täydelliset!
Äidinkielen kokeen jälkeen oli mitä mahtavin tunne. Ei sen takia, että koe olisi mennyt järin loistavasti, vaan koska oli saapunut ilmoitus. Paketti saapunut. Harmikseni kännykästä loppui juuri silloin akku ja jouduin hetken odottamaan koulussa sen latausta. Äidinkielen kokeesta vielä sen verran, että olipa aika erilainen koe, mitä varmasti moni oli odottanut. Innolla nähdään, mitä YTL nyt oikein keksii...
Mutta takaisin kenkiin, niin loistavat. Vähän jalassa tuntui oudolta, mutta kyllä niihen tottui, nyt vain odotan käyttö mahdollisuuksia. Tosiaan nuo kengät saavat luvan nähdä maailmaa myös urheilun ulkopuolelta, lumet vaan pois ja hus! Voihan ne kengät itseasiassa jo jalkaan laittaa, kunhan ei loskaista keliä ole. Väri on sen verran ihanan kirkas, etten sitä heti tahdo pilata.
Tosiaan neon keltaiset on se väri oikeasti, mutta koska huoneessani tuo valaistus on mitä on ja järkkäristä akku tyhjääkin tyhjempi, tähän on tyydyttävä. Parempia kuvia mahdollisesti luonnon valossa ja toivottavasti myös jaloissa.
Pakko oli tulla vain hehkuttamaan paketin saapumista, nyt kuitenkin elokuvan pariin, rentoutuminen ennen nukkumaan menoa. Huomenna tosiaan töitä ja sieltä Innan 19-vuotis syntymäpäiville, joten huomenna ei postailua taida tulla. Eipä myöskään sunnuntaina. Katsotaan sitten maanantaina uudestaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!