keskiviikko 26. helmikuuta 2014

2.3.2014-3.3.2014

//Ehdokkuuksia kahmineet elokuvat//

En muista kerroinko täällä kuinka masennuin siitä, kun Nelonen ilmoitti, etteivät näyttäisi Oscar-gaalaa tänä vuonna. Onnekseni kuitenkin Yle pelasti kerrankin tilanteen ja saan taas nauttia tuosta mahtavasta tapahtumasta sunnuntai-maanantai välisenä yönä. Jiihaa!

Olen jo monena vuonna peräkkäin ottanut tavoitteeksi katsoa Oscarit alusta loppuun. Vain kerran olen siinä onnistunut ja se taisi olla vuonna 2010, kun Hugh Jackman juonsi Oscar-gaalan. Viime vuonna epäonnistuin, sillä olin suoraan tullut leiriltä ja siinä kesken punaistamattoa nukahdin ja heräsin juuri sopivasti, kun jaettiin paras naispääosa ja Jennifer Lawrence makasi naamallaan. Kesti hetki saada itselle ymmärrykseen mitä oikein oli kyseessä, aika tokkurassa sitä oltiin.

Tänä vuonna kuitenkin tilanne on aivan toinen, sillä nyt olen valmistautunut (aion valmistautua). Nimittäin eväät täytyy olla kunnossa, tässä tapauksessa kofeinipitoista! Pepsi Max tulee olemaan toivottavasti tämän vuoden sankari, vuonna 2010 se taisi olla silloin myös.. Ruoka puolen hoitaa jotkin hedelmät mitä voi huoletta syödä kokoajan. Ehkä vielä jotain ihan ruokaakin, jotta sitten vain syö kun alkaa nukuttaa.. Hui kuulosti hassulta, mutta näillä yritän selvitä. Parastahan olisi jos olisi joku kenen kanssa valvoa, mutta tässä perheessä muut ovat niin kuuliaita ja käyvät koulua sekä töissä, että ei oikein kaveria saa tuohon koitokseen. Tai siis, onhan minullakin sunnuntaina töitä 21.00 asti ja maanantaina alkaa sillain mukavasti 8.00, mutta hei, Oscareista suoraan töihin!

Oscar-gaalan rakastajana tietenkin Oscar-gaalan viralliset nettisivut ovat aika tuttua juttua. Sivuille pääsee TÄÄLTÄ, mikäli aiheesta kiinnostuneita löytyy ruudun takaa. SIeltä löytyy myös välilehti omien Oscar-juhlien suunnitteluun ja päätinkin ottaa ensivuoden tavoitteeksi katsoa Oscar-gaala jossain hyvässä seurassa, eikä tuossa olohuoneen sohvalla nukkuen. Oscar-juhlat vaikka sitten kaveriporukalla, hyvää ruokaa, juomaa ja seuraa sekä tietenkin OSCAR-GAALA! Otan kuitenkin tarjouksia vastaa, jos jossain tällaiset juhlat järjestetään, tai jos joku on kiinnostunut pitämään kyseisen tapahtuman...

Mutta sitten vielä pikainen kurkkaus tämän vuoden Oscareihin, eli juontajana on Ellen DeGeneres, joka taisi juontaa myös vuonna 2007. Itse ainakin olen innoissani, sillä muistissa olisi siitä vuodesta ihan hauska show. Tosin silloin katsoin vain koosteen, mutta silti. Tänä vuonna on kuitenkin yksi miinus. Nimittäinn Yle ei tietääkseni näytä punaisenmaton tilaisuutta, se jota ainakin MINÄ olen nimenomaan odottanut. Silloin näkee niin hienoja pukuja ja muutenkin se on vain se juttu hei! No, ehkä tyydyn sitten vain seurailemaan tuota Oscar-gaalan omaa nettisivua, kun sinne päivitellään punaisenmaton tapahtumia ja sitten katselen siinä kolmen aikaan yöllä itse gaalaa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!