torstai 6. helmikuuta 2014

Särmäilyä


Viimeisiä viedään. Huomenna alkaakin se koitos ja kuten vähän eilen lupailin, niin tässä pientä vilausta meikäläisen eväistä. Aika tuollaista "hyvän mielen"-ruokaa tai sellaista mitä haluan syödä kun stressi/paniikki iskee. Toimii ainakin tälle tytölle! Mukaan tuohon makeaan joukkoon mahtuu vielä ruisleipä, kyllähän sitä jotain terveellistä pitää olla. Myös uskollinen vesipullo  lähtee mukaan Pepsi Maxin lisäksi.
Tämän päivän sain onnekseni viime sekunneilla vapaaksi töistä, joten voin kunnolla rauhoittua huomista varten. Pientä kertailua käsitteiden kanssa tiedossa ja paljon teen juontia. Näin saan pidettyä itseni rentona ja rentona kirjoitan parhaiten. Mietinkin tässä, että saakohan kirjoituksiin ottaa termarimukin mukaan. Eiköhän. Pitää vähän miettiä ottaisiko teetä mukaan, tosin teestä tulee se vessassa ravaus, jota ylppäreissä olen onnistunut välttämään aika mallikkaasti.
Yritän tuossa ensiviikolla saada jostain revittyä aikaa sen videon tekemiseen, mutta ei hyvältä näytä. Kyllä se vielä joskus sieltä tulee. Muutenkin saa nähdä ehtiikö ensiviikolla koko viikkoon mitään postailla, tietenkin yritän parhaani. Maanantaina menee nimittäin englannin kuuntelussa, abitoimikunnan kokouksessa ja valmentamisessa oma aikansa. Tiistaina puolestaan abirekka maalausjuttujen loppu siivous yms., kokous hiihtoloman Easy Sportya varten ja valmennusta (yllätys, yllätys). Keskiviikkona saattaisi sitä aikaa sitten löytyä, illalla tosin abikabaree. Torstaina, tattadaa PENKKARIT! Perjantaina selviytymistä sekä illalla valmennusta. Lauantaina ollaankin koko päivä leirillä ja sunnuntaina yllätys, valmennusta. Mutta hei, ehkä tässä ehtii jotain päivitellä ja tietenkin penkkareista tulee jälleen kerran oma läjäys, jos jotain julkaisukelpoista on läjättävänä. Sen näkee sitten. Nyt palaan takaisin tuon ihanan äidinkielen pariin, tuntuu kyllä paljon helpommalta "valmistautua" kirjoituksiin, kun ei sitä valmistautumista oikein ole. Kaipa se hyvin menee ja toivotaan sormet ristissä ja peukut pystyssä, että YTL on suituisa, edes joskus. Säälikää meitä, olkaa niin kilttejä jooko!

-Anna Kendrick


2 kommenttia:

  1. mitä mieltä olit kokeesta? Mun mielestä tosi vaikee tai jotenkin outo... :/ tavoitteet oli E.ssä, katotaan ny saanko edes C...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oli kyllä aika erilainen koe, tai siis ei ollut oikein mitään sellaista mitä oltaisiin opetettu. Retorisiakeinoja tai argumentaatiota yms. Kuitenkin ihan hyvin sain tekstiä, mutta saa nähdä... Itsellä ei oikein tavoitteita ollut, mutta M olisi sellainen neutraali (:. Toivotaan että hyvin sinulla kuitenkin menisi, turha sitä on etukäteen masistella! Voi olla että YTL yllättää.

      Poista

Kiitos kommentistasi!