tiistai 25. elokuuta 2015

Ne punaiset monsterit

Kesän viimeisiä viikonloppuja viedään! Kääk! No niin, elikäs lauantaita vieteltiinkin perinteikkäällä Kristan järjestämien rapujuhlien merkeissä. Olin tuota odottanut aikalailla, sillä öö koska ravut? Niin hyvää ja nyt oli vielä Jonna ja Mimosa onnistuneet napata oikein jackpot ravut meille. Tulikin niitä ahdettua oikein kunnolla, saatiin tosin Innan kanssa kunnon etulyöntiasema, kun Krista muita opasteli miten niitä rapuja oikein syödään.

23.8.2015f

Porukka oltiin hyvin saatu kasaan, Marjut ja Ilona taisivat olla ainoat jotka uupuivat matkasta. Mutta huhhu, lämmintä oli! Okei, ei saisi valitella, mutta näin kun koulussakin tulee vieteltyä siinä uunin vierellä muutaman tunnin, niin kyllä kiitos, vähän voisi hellittää. Mutta joo takaisin noihin rapuiluihin. 

Ruokaa oli kyllä niin, että kerrankin minä olin täysin tyytyväinen, eikä saatu pöytää tyhjäksi. Kiitän tästä. Ja rapuja tosiaan riitti oikein hyvin, masu meni aivan täyteen. Nami nami! Kesän ehkä aina sellainen yksi vakkari huippukohta nuo ravut. Tuli varmaan kaikille selväksi, että ravut.

Aksu olikin saapunut Blockfesteilta ja öö, ei todellakaan helpottanut sitä, kuinka paljon itseä harmitti, ettei tullut lähdettyä. Olisi pitänyt vain repäistä ja ostaa liput, mutta ei. Toisaalta ehkä näin oli hyvä, säästyipä rahaa ja ainahan voin perustella tämän koululla. Hyvä puoli siinä että on koulu. Ei jää harmittamaan niin paljon, kun sillä pystyy itselle asioita perustelemaan. Ainakaan toistaiseksi. Tosin taisin saada kavereilta kunnon kostot, kun snapchatin mystoryani raiskailin Ruississa. Varsinkin niiltä, jotka eivät itse Ruissiin päässeet. Kosto taitaa elää vieläkin.

23.8.2015 23.8.2015a 23.8.2015b 23.8.2015c 23.8.2015d

Krista oli järkännyt myös pienen yllärin. Koska ollaan tyttöjä, ja tytöt ei mitään pahanmakuista juo, joten eipä meillä ollut mitään tavallista snapsi juotavaa. Ehei. Pinkkiähän sen pitää olla. Ja söpöä. Kuten esim. POPLE:n Strawberry Ice Cream. Itse en sitä maistanut, sillä autolla oltiin liikenteessä, mutta muutamien ilmeistä päätellen oli aivan taivaallista. Sitten taas osan ilmeestä pystyi kertomaan, ettei tuo kyllä mitään nautintoa ollut. Oli kuitenkin just meidän näköistä Krista onnistunut hommaamaan ja ainakin tuoksu oli aivan ihana. Sellainen söpö.

23.8.2015e

Tuli kyllä tuon illan aikana naurettua niin paljon, snapchatista varmasti pystyi huomaamaan. Muilla ilta jatkui Kaivolle, mutta koska itse olin aivan rikki, poikki ja väsynyt edellisestä viikosta, sekä perjantain läksiäiset verottivat, kutsui sänky enemmän. Vähän jäi ehkä harmittamaan, kun ilta tuntui jäävän kesken, mutta sellaista se on. Ja kyllä sitä sitten maanantaina koulussa kiitteli, että oli yhdet kunnon yöunet takana. Plus, minulle kyllä riitti se keskusta ajelu, kun kävin Nellin ja Jennan Kaivolle heittämässä. Kyllä ihmiset ajaa päättömästi, varsinkin kun ne keskustan kadut ei ehkä niitä isoimpia ole... Tosin tästä selvittiin, mutta ei kyllä keskusta ajelut todellakaan houkuta.

23.8.2015g

Sellainen lauantai siis oli. Katsotaas jatkuuko tämä viikonloppu-menoputki päällä vielä pitkään. Kyllä pakko on näiden menojen osalta jossain vaiheessa rauhoittua, että jaksaa niitä 8.00 aamuja sekä töitä vedellä 100% lasissa. Ei nyt viitsisi ennen joulua hommata itselle burn outia. Katsotaan joulun jälkeen sitten mikä tilanne on. Muistakaa siis tekin välillä hengähtää ja ottaa chillisti.

2 kommenttia:

  1. En oo koskaan syöny rapuja. :D Näyttää kyllä hyvälle ja toi pople on ihanaa! Ihan tosi kiva blogi sulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä maistaa edes! Ja kiitos paljon (:

      Poista

Kiitos kommentistasi!