lauantai 22. elokuuta 2015

BikBok x 3

22.8.2015d 22.8.2015e

Toinen koulu viikko onkin takana päin ja pian tässä pääsee oikein kunnolla tähän touhuun käsiksi. Mutta eipä siitä enempää, vaan nyt pieni kurkistus siihen, mitä tällä viikolla on oikein tapahtunut. Läjäpäin on postauksia ja kuvia, joita en ole vielä saanut julkaisuun asti. Kyllä tämä sitten tästä. Jaaritteluksihan tämä lähti jo, joten nyt siihen viikon katsaukseen!

Maanantaina tuli käytyä siis ripset huoltamassa takaisin kuntoon. Sen jälkeen treffattiin Inkan kanssa ja kröhöm, mitäköhän muutakaan kuin Konnichiwan sushi-buffaan? Alkaa jo hävettää myöntää, kuinka usein siellä on tullut käytyä. Ehkä en vain enää kerro kun käyn syömässä. Hehe, ovelaa.

Ripsihuolto loppui aikaisemmin, kuin olin jotenkin ajatellut. Hyvä sinäänsä, sillä ehti käydä piipahtamassa BikBokissa, mutta huono lompakolle. Sillä ei sieltä todellakaan tyhjinkäsin lähdetty. Mutta jälleen puolustelen itseäni, sillä olivat pitkän harkinnan takaiset ostokset. Siihen nyt pyrin oikein tosissani. Heräteostokset ainakin nyt pistetty pannaan, mutta saa taas nähdä kuinka tässä käy. Vielä ollaan hyvillä vesillä.

22.8.2015
 // Neule:BikBok // Toppi:BikBok // Farkut:BikBok //


22.8.2015a

Kaikki kolme tällähetkellä ihan lempparivaatteita ja itse asiassa eilen läksiäisjuhlissa tällainen asu päällä oltiin. Vasta kun olin päälle pukenut tajusin, että hetkinen, nämähän ovat kaikki samasta paikasta. Harvoin on niin, että jokainen päällä oleva vaate kantaisi samaa merkkiä. BikBok tosin on sellainen kauppa, että sieltä nyt meilkeinpä a99% todennäköisyydellä aina löytää jotain.

Pakko vielä vähän hehkutella tuota neuletta, jota oikein jouduin metsästelemään. Olin sen bongannut jo kesällä, kun kauppoihin tuli, mutta silloin päätin sen kauppaan vielä jättää. Rahatilanne taisi silloin näin suoraan sanottuna olla paskan puoleista. Nyt sitten kun Kampin BikBokiin menin, niin eipä ollut kokoja enää! Onneksi Forumista löytyy toinen myymälä ja siellä sitten oli vielä yksi koko jäljellä. Aika helpottunut huokaisu siinä pääsi, kun olin jo ajatellut, että jääpi tämä sitten hankkimatta. Ja on kuulkaas niin pehmeä päällä. Ihan kuin pilven pukisi päälle. Lämminkin on, mutta ei tukala. Varsinkin näihin kesäiltoihin sopii aivan täydellisesti lämmittämään.

22.8.2015b 22.8.2015c

Kuten edellisen postauksen videolla mainitsinkin, koulussa ollaan päästy leipomispuuhiin. Vielä mitään ihmeitä ei olla tehty, mutta onhan tämä aika jännää ollut. Koneet on niin erilaisia ja muutenkin se toiminta tapa. Onhan se eriasia kannella monen kilon jauhoja teollisuuskoneisiin, kun kotona muutaman desin mittailla pieneen kulhoon. Ja tosiaan kun ne koneet ovat isoja. Siis todella isoja. Pullaa kun tehtiin, niin olisin hyvin itse mahtunut siihen kulhoon.

Huomenna sitten onkin ansaittu vapaapäivä. Mitään ohjelmaa en ole suunnitellut, joten ihan rennosti taidan vain ottaa. Eiliset läksiäiset aiheuttivat melkoisen univajeen ja tänään on vielä illalla Kristan perinteiset rapukestit. Siispä huomenna odottaa herääminen ilman herätyskelloa. Ah, nautinto! Sitä odotellessa, lähdenkin kohta autolla kohti rapukestejä. Nami, ihanaa päästä syömään rapuja. Toivottavasti teilläkin on rentouttava sunnuntai tulossa huomenna. Akut vain lataukseen ja kohti uutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!