perjantai 14. elokuuta 2015

Huhuu, oletko siellä?

Huhhu, onpa ollut viikko! En ole konettakaan auki ehtinyt saada. Koulu tosiaan on alkanut ja varmaankin tässä ensiviikolla alkaakin sitten arki virallisesti muotoutua muotoonsa. Vielä on sellaista kevyttä laskua ollut, mutta sekin toisaalta ihan vain hyvä. Onhan siinä nimittäin täysin kokonaan uuden päivärytmin totuttelua vielä. Pikaisesti tulen siis nytkin vain ilmoittelemaan että elossa ollaan, pian täytyykin rientää jo. En kuitenkaan halunnut että blogissa ollaan hiljaisuudessa enää yhtää päivää pidempää. Nytkin tuntui jo aivan liian pitkältä ajalta.

14.8.2015
// Neule:Gina Tricot // Huivi:BikBok //

Maanantaina käytiinkin Inkan kanssa vähän shoppailemassa ennen koulun alkua. Ei sitä nyt hirveästi mitään tullut osteltua, mutta sellaista tarpeellista. On muuten tässä kesän aikana tullut tuo harmaa ihan uudella tavalla mieleiseksi. Varsinkin sellainen vaaleampi harmaa, vaikka molemmat tässä kuvassa näyttävätkin paljon tummemmilta mitä luonnossa ovat. Neule olisikohan ollut n.25e ja huivi n.20e. Ei siis mikään superkallis investointi ollut.

Downloads

Vaikka blogin puolella ei olekaan tullut käväistyä, niin Snapchattia on sitten tullut käytettyä sitäkin enemmän. Sieltä voi siis minua tosiaan seurata nimellä pamikyltsi, mikäli päivän tapahtumat kiinnostaa. Mutta tosiaan kouluun on tässä totuteltu ja siihen uuteen rytmiin. Valmennuskin on portaittain lisääntynyt, vasta syyskuussa sekin lähtee kunnolla käyntiin. Saa nähdä kauanko tässä mehut riittää vetästä molempia täysillä 100%. Mutta nyt tosiaan aika rientää ja pakko pistää vauhdiksi. Kello nimittäin näyttää jo aivan liikaa, kun tässä pitäisi iltaa lähteä viettelemään. Superia viikonloppuja kaikille!

2 kommenttia:

 1. Ihana toi neule :3

  http://millakaroliinas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekkin? Myös ihana päällä, ihan lemppariks muodostunu (:

   Poista

Kiitos kommentistasi!